ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Quattro Stagioni

Das Boot Välimerellisissä tunnelmissa.

Kuten niin usein aikaisemminkin, Das Boot on sukellellut viikon aikana maat ja mannut, meret, järvet ja lätäköt. Syyskylmillä konehuoneessa on paleltu, joten kapteenin käskystä veneemme lillutteli paikkaan, jossa nähdään livenä jopa ruokaisia mustekaloja tonnikalojen seurassa. Lonkeroineen kaikkineen. Vinkkuineen pizzoineen.

Myös Kollien sidosryhmien ja pelureiden seikkailut ovat suuntautuneet viimeisen seitsemän päivän aikana niin lähelle kuin hieman pidemmällekin. Osa on nähty Lappeenrannassa, osa Joensuussa ja marginaaliotos myös siellä, missä gladiaattorit tapasivat mitellä maineesta seipäät tanassa. Peukut pystyyn.

3 Sukellusvenemerkkiä

TOM NYBONDAS, jonka tie vei viikonloppuna romanttisissa merkeissä aina Roomaan asti. Antiikin salaperäinen kauneus, Colosseumin ryhdikäs olemus ja katukahviloiden kiihkeä tunnelma on vetänyt magneetin lailla puoleensa rakastuneita pariskuntia maailman kaikista kolkista jo vuosisatojen ajan. Nyt oli Nybondasten vuoro. Onnea Sukellusvenemerkkien ja 10-vuotisen aviotaipaleen tiimoilta!

PS. Juniori Uotila, älä ole moksiskaan. Kyllä sinäkin vielä näet ihan oikean gladiaattorin. Varaa aika toimistolta ja poikkea kaffelle. Ehkä Tompalla on muutama foto kännykässä?

2 Sukellusvenemerkkiä

AKU LIMNELL, jonka uran ensimmäinen nollapeli Kollipaidassa toteutui keskiviikkona Saimaan Palloa vastaan. Lisää samanlaista, niin reitti Italian liigan Rome Gladiatorsin paitaan on raivattu. Otahan Uotila oppaaksi.

1 Sukellusvenemerkki

Puolustusvoimien ensimmäinen koulutettu vakooja, PEKKA HUHTANIEMI, yllätti vastustajan maalivahdin ensimmäistä kertaa lähes 70:een otteluun. Vihreän chilin tulisuutta muistuttava siniviivalämy on siis otettu purkista. Säästellen sitä on tähän mennessä käytetty, mutta ehkäpä maksullinen lisätäyte saadaan lätylle uudestaan jo perjantain paikallismatsissa. Muista venytellä reidet kunnolla!
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Uutiset ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Kalenterit BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10