ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

"Parempi myöhään...

kuin ei milloinkaan."

Näin tuumii Das Boot, joka innostuneesti ryhtyy muistelemaan menneitä kuten kunnon sotasankarin kuuluukin. Edesmenneen vuoden loppuun mahtuu mitä eriskummallisimpia tapauksia, jota eivät ole jättäneet kylmäksi edes paatunutta sukellusveneen miehistöä. Kollit vierailivat joulutauolla Forssassa, Kokkolassa ja Vaasassa koittelemassa voimiaan paikallisten Mestis-joukkueiden kanssa. Dunkkuun tuli niin FPS:ltä kuin Hermekseltäkin, mutta matka tarjosi silti oppia ja vauhdikkaita tilanteita jäähalleissa, rautakeuhkossa ja kylpylän vetreyttävässä miljöössä. Repikää tästä...

4 Sukellusvenemerkkiä

Kollikapteeni JUHA FAGERSTEDT — Nuorten MM-pronssia 2003. Ei kaivanne lisäperusteluita?

3 Sukellusvenemerkkiä

SAMULI "Kakkonen on ykkönen" KAIKKONEN, joka riensi menestyksekkäästi Vaasan sykkivässä yöelämässä. Kuten kaikki tietävät, kova duuni vaatii kovat rentoutumismenetelmät, ja Samuli jos kuka noudatti tätä viisautta viimeistä piirtoa myöten. Kaverikseen Samuli sai maaniteltua oikeista kohdista kookkaan paikallisväestöön lukeutuvan oppaan, jonka kanssa taistelupari vetäytyi vaasalaiseen yksityisasuntoon parantamaan maailmaa. Rentoutuminen vaati huhujen mukaan veronsa ainakin tietyilta asunnon kalusteilta, jotka eivät läpäisseet kuluttajasuojalautakunnan tarkkoja rasitusmääräyksiä. Kaikkonen ei suostunut julkisuudessa kommentoimaan yksityiselämäänsä koskevia detaljeja eikä sen koomin paljastanut toimitukselle myöskään ystävänsä henkilöllisyyttä. "Mä en halua puida julkisuudessa muuta kuin jääkiekkoilullisia asioita. Tässä on nyt tapahtunut viime aikoina niin paljon, että tiedotetaan sitten lisää kun aika kypsä. Haluan nyt rauhoittaa ajatukseni yksin kiekkoilulle."

2 Sukellusvenemerkkiä

Taitava bussikuski LEIF "Worm" ELERS, joka näytti ajurinkyntensä joukkueen palattua jäähallin pihalle taannoiselta Tampereen-reissulta. Lefa päätti parkkeerata ajopelinsä hallin takaovien edessä sijaitsevaan liukkaaseen alamäkeen ja samaan syssyyn oli tietenkin syytä avata bussin säilytystilojen ovet. Kävi kuitenkin niin, että Leif teki tilanteesta nopeat johtopäätökset ja ryhtyi siirtämään bussiaan ovien eteen tavaroiden purkamisen jo alettua. Leifin jykevä bussi rullasi hissukseen Eetu Holman varustekassin yli sillä seurauksella, että maalitykin varusteet muistuttivat vakuutusyhtiön tarkastuksessa lähinnä modernia tilataidetta. Leif on paininut viime aikoina vaikean kysymyksen edessä — olsiko sittenkin parempi pitää bussi pysyvästi parkissa ja siirtyä työskentelmään Korkeasaaren matelijatalon yövahtina. Onhan se kaikkien etujen mukaista, että mies pääsee tekemään harrastuksesta ammatin.

1 Sukellusvenemerkki

Kakkosvalmentaja JOONAS TANSKA, joka heikkona hetkenään paljasti synkän muiston lapsuudestaan: Joonas kuului siihen ikäluokkaan, joka joutui ennen Eduskunnan lakiuudistusta kokemaan lapsityövoiman karuimman arjen. Sukulaistensa mattobisnestä omin pikku kätösin vauhdittanut nuori Orja-Joonas vietti kaiken koulunkäynniltä liienneen vapaa-aikansa matonkutojana. Ja kuinka hienoja mattoja niistä tulikaan? Olisiko Jodessa vielä ainesta Pauligin kahvimainoksiin, "Kyllähän oma kädenjälki on kuitenkin se mistä saa kaikkein aidoimman tyydytyksen". Tai sitten ei.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Uutiset ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Kalenterit BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10