ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Row the boat

Das Bootin miehistön hiljaiselo viime viikkoina on johtunut lähinnä Kollien keskittymisestä otteluiden voittamiseen. "Kun matseihin panostetaan liikaa eikä kunnon kohellusta voida joukkueen sisällä suvaita, ollaan jouduttu tilanteeseen jossa sukellusvenemiehistön kriiterit täyttävää, julkaisukelpoista saastaa on ollut turha odotella", tunnustaa veneen kippari. Muutamia mielenkiintoisia tilanteita on kuitenkin runkosarjavoiton myötä nähty, joten seuraavassa yhteenvedot hikisestä konehuoneesta, jossa kuuma huohotus on muisto vain.

3 Sukellusvenemerkkiä

Eetu "Slippery when wet" Holma, joka luotettavien lähteiden mukaan oli vaaninut Ässät-ottelun alla liigakopissa Kollien naispuolista lääkäriä — vailla rihman kiertämää. Kuntopyörälenkin päätteeksi saunan lauteille vilvoittelemaan kiivennyt Holma päätti tovin huilattuaan lähteä suihkun kautta kopin puolelle kuivattelemaan rääkättyä kroppaansa. Kreivin aikaan aikaan paikalle astellut naislääkäri ei ollut uskoa silmiään Holman kuivaillessa muina miehinä itseään pikkuruisilla käsipyyhkeillä. "Kun ei ollut pyyhettä", tuumasi Holma, joka on tunnettu pohjalaisesta perusteellisuudestaan.

Esimerkillinen suoritus!

2 Sukellusvenemerkkiä

Hannu "Kuljetusliike" Pikkarainen, joka huikeiden peliesitysten muassa on ryhdistäytynyt kiekon kuljettamisen lisäksi myös itsensä kuljettamisen saralla. Taannoiseen Rauman vieraspeliin omalla autollaan kulkeutunut Pikkarainen oli tutinut autuaasti kännykkänsä päällä eikä näin ollen kuullut valmennusjohdon Turuntieltä soittamia herätyksiä. Tuhatta ja sataa länsirannikolle kiihdyttänyt Pikkarainen ehti vaihtoaitioon ensimmäisen erän viidennellä minuutilla ja saalisti heti ensimmäisessä vaihdossaan syöttöpoisteen Kollien johto-osumaan. "Meitsi kuunteli autossa Uriah Heepin Easy Livin -biisiä ja virittäyty tunnelmaan", myhäili onnellinen unikeko.

1 Sukellusvenemerkki

Kollien luotettava bussikuski Leif "I love slime and the slime loves me" Elers, joka on vihdoin ja viimein ymmärtänyt, että liukkaat nilviäiset ja märät matelijat rakastavat valkeaa väriä. "Juu. Näin kerrottiin yhdessä matelijaoppaassa, ja mikä parasta; Discovery Channel vahvisti asian dokkarissaan. Valkosesta ne ötökät tykkää ja innostuu", kiljahteli uuteen frisyyriinsä tyytyväinen Elers, joka oli huhujen mukaan värjännyt hiuksensa L'Orealin Super Blondella. Mutta miksi? Mene ja tiedä...
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Uutiset ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Kalenterit BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10