ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Voi hitsi

Das Boot paljastaa Remonttireiskan.

Ammattimies on aina ammattimies, oli kyse sitten jääkiekkoilusta tai käsitöistä. Das Bootin konehuoneessa tarvitaan nokkelien käsien lisäksi kunnollista marssimusiikka, jonka tahdissa seilaaminen maistuu Braatvurstiakin makeammalta. Männä viikolla konehuoneessa kuitenkin tapahtui ikävä kommellus, jonka seurauksena radioliikenne hiljeni lähes täydellisesti. Onneksi Kolleista löytyi kuitenkin mies, joka tiesi mitä tehdä...

3 Sukellusvenemerkkiä

Työkalupakki JONI PUROLA (kuvassa), joka sai tarpeekseen pukuhuoneen hiljaisuudesta ja päätti toimittaa hitsaajan virkaa rikkoontuneen musiikkikoneen toimintakuntoon saattamiseksi. Kollien kopissa musiikkavastaavana toimiva Purola oli kantanut harjoituksiin kolvin lisäksi koko repertuaarin elektroniikan korjaustarvikkeita. Silminnäkijöiden mukaan Purola oli toiminut yhtä varmoin ottein kuin kaukalossakin. "Pikkasen se puhisi siinä hitsausvaiheessa. Todella nopeat jalat sillä on. Sen huomasi tyylistä, jolla Jonkka väisteli lenteleviä kipinöitä ja ruuvasi vasemman käden pinsettiotteella CD-aseman kantta. Nyt vehkeet taas toimii, kiitos ahkeran puuhamiehemme", kertoi työkalupakin toiminnasta syvästi vaikuttunut maalivahti Simo Vehviläinen. "Moni muukin on sanonut, että mulla on hyvät kädet", tuumasi Purola.

Way to go Jonkka.

2 Sukellusvenemerkkiä

Kapteeni JUHA FAGERSTEDT, joka palkitaan tällä viikolla Kollien trendikkäimpänä. Image Hair -parturissa joka torstai aikaansa viettävä Fagu on tyytyväinen uuteen lookiinsa, jonka loihti hollantilaisneito Ester. "Kun latvat on kondiksessa, ei tarvitse huolehtia kaksihaaraisista. Parturissa on mukavaa, sitäpaitsi Ester osaa hommansa", selvitti Marlboro-miehen stetsonissa hallilta bongattu Fagerstedt. "Halifaxista ostin."

1 Sukellusvenemerkki

JUHA UOTILA, jonka ajokorttiasiat alkavat pikkuhiljaa olla siinä jamassa, että matka paikallisen videovuokraamon Gladiaattori-osastolle voitanee suorittaa omalla ajopelillä. "Inssissä mä aion pistää jalkoihin Vapahtaja-sandaalit. Niillä saa paremman otteen kytkimestä. Vielä kun kokonaisuuteen lisää nahkarannekkeet ja niittikaulurin, äijän on pakko päästää mut läpi."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Uutiset ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Kalenterit BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10