ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Systeemit julki

Das Bootin pitkä vaellus jäiden alla on kuukauden päässä päätöksestään. Viimeisistä juonenkäänteistä päätellen miehistön taival tullee olemaan täynnä kutkuttavaa jännitystä ja kovaa työtä kotisatamaan saakka. Veneen kapteenin mielen on näillä päivämäärillä kuitenkin vallannut vainoharhaisuutta lähentelevä olotila. Onko miehistön viimehetkien taktiikka joutunut vääriin käsiin? Onko syytä huoleen matruusien havitellessa henkilökohtaista glooriaa kauneuskilpailuissa? Missä on linimentit? Näitä kysymyksiä pohdiskellaan seuraavassa lokikirjan otteessa...

3 Sukellusvenemerkkiä

OULUN KÄRPÄT. Viime viikonloppuisen Helsingin-vierailun jälkeen joukkueen pukuhuoneesta löytynyt vakoilukartta (kuvassa) on saanut Kollien johtoryhmän hämmennyksiin. Erittäin tarkkaa HIFK:n pelityylin ja taktiikan seurantaa suorittanut Kärppien agenttijaosto jätti mitä ilmeisimmin kyseisen taktiikkavedoksen Stadin halliin vahingossa. Kakkosvalmentaja Joonas Tanska on ymmällään: "Kyllä me ollaan yritetty taktiikkaa vaihtaa aina kulloisenkin tilanteen mukaan, mutta oululaiset ovat ilmeisesti päässeet jäljille. Tuo kova maalinedusruuhka, joka karttaan on piirretty, kielii ammattimaisesta ja analyyttisestä tarkkailusta. Liekö jännitys kuitenkin käynyt sietämättömäksi jossain vaiheessa ottelua, sillä joukkueiden nimien kirjoitusasuun on tullut pieni huolimattomuusvirhe. Tuota numerosarjaa me ollaan yritetty purkaa kohta kaksi päivää, mutta se on niin huolellistesti peitelty, että ei me siitä selkoa saada. Pitää varmaan ottaa yhteyttä Suojelupoliisiin. Toivottavasti tieto pelisysteemistämme ei ole vuotanut Jyväskylään."

2 Sukellusvenemerkkiä

VILLE VARAKAS, joka on ottanut harppauksen kaukalon ulkopuolisella urallaan. Komeaksikin kehuttu puolustajalupaus on päässyt internetissä järjestettävässä Vuosaaren Seksikkäin Opiskelija -äänestyksessä jo kymmenen parhaan joukkoon. Koko miehistö toivoo Villelle onnea ja menestystä. Muista, Vito, ottaa kauneusunet säännöllisesti ja pistä ne kurkut silmille, ettei kova päivittäinen hikoilu murra siloista naamanahkaa.

1 Sukellusvenemerkki

SAMULI "Goon" Kaikkonen, joka luovana laiturina on kehittänyt kolottaviin nivusiinsa polttavan linimentin sijaan rohkeamman vaihtoehdon. Kaikkonen käyttää säänöllisesti aroissa paikoissaan naisille tarkoitettua ihon kuorintavoidetta. "Tää toimii kuin junan vessa. Pääsee liukkaammin liikkeelle", tuumasi Kaikkonen asiasta tivattaessa.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Uutiset ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Kalenterit BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10