ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kotisatamassa

Das Boot seilasi elokuusta aina maaliskuun lopulle läpi tuulen ja tuiskun, kautta kiven ja kannon. Rajun retken seurauksena oli kauniisti kimaltelevan padan löytyminen Britaksen satamasta Pohjois-Helsingistä. Kun sotasaalis on vihdoin saatu turvallisesti esikuntaan punakenraalien tutkittavaksi, on syytä palkita viimeisillä sukelluksilla kunnostautuneet taistelijat.

4 Sukellusvenemerkkiä

HIFK:lla on nyt todistettavasti riveissään ikioma Bobby Baun; laitahyökkääjä HARRI HAUTAJOKI. Legendaarinen Baun on kanadalainen supermies, joka 60-luvun alussa ratkaisi Toronto Maple Leafsille Stanley Cupin jalka murtuneena seitsemmänen finaalin jatkoajalla. H. Hautajoki taasen on juuri se Kolli, jolla ei viimeisimpien tutkimusten mukaan ole lainkaan kipukynnystä. Hautis pelasi uskomattoman runkosarjan sijoittuen koko liigan pistepörssissä 3:nneksi tehoilla 20+24. Playoffien käännyttyä kohti finaalien viimeisiä otteluita, Harrin jalka ja muutama kylkiluu olivat murtuneet, mutta eipä hätää: Isä-Hannun psyykkauksella ja kotitekoisilla rohdoilla Dirty Harri pelasi pelit loppuun ja iski pleijareisskin huikeat tehot 6+6. Harri sijoittui myös pleijarien pistepörssissä kolmenneksi. Vasta neljännen finaalin toisella erätauolla kipu Harrin kylkiluissa yltyi niin rajuksi, että lääkärin puudutuspiikki oli välttämätön. Iso tahto, iso kipukynnys, iso voitto.

Erinomainen näyttö, siitä mitä on olla todellinen Kolli. Das Boot vetää kättä lippaan.

3 Sukellusvenemerkkiä

Mestaruusjuhlien Final Four: JUHA FAGERSTEDT, HEIKKI LAINE, SIMO VEHVILÄINEN ja Jokereita bailujen humussa edustanut ex-Kolli TOMMI NIEMELÄ. Kyllä se taitaa olla niin, että muilla mestareilla saattaa olla opittavaa näiltä jätkiltä niin pelillisesti kuin juhlallisestikin. Juuri näin on hoidettava tilanne loppuun saakka, oli kyse sitten maskipelaamisesta tai saunassa vihtomisesta.

2 Sukellusvenemerkkiä

PAAVO "Pay the price" TORKKOLA, joka teki maaleja, karvasi, ärsytti, taklasi ja vuodatti verta Kollien puolesta viimeiseen asti. Mainio playoff-pelaaja Torkkola näytti neljännessä, ratkaisevassa ottelussa kuinka oma naama laitetaan oikeaoppisesti kiekon reitille, käydään ottamassa kymmenkunta tikkiä lärviin ja palataan kehiin silmä umpeen muurautuneena. Jokerien vaihtoaitiosta osuman jälkeen kuuluneet ämmien huudot eivät Torkkolaa vaivanneet ainakaan enää saunan lauteilla: "Ne äijät otti finaaleissa aika paljon pahemmin dunkkuun kuin minä", totesi kultaisen mitalin kanssa kesken suudelman kiinni jäänyt Paavo Stitch Torkkola.

1 Sukellusvenemerkki

Tasavallan tarkkasilmäisin tilastomies TOMI KUUKAUPPI, joka juhlpäivän tummuessa yöksi lanseerasi Forumin edessä omintakeisen taksinpysäyttämistyylin. Silminnäkijöiden mukaan "Tortun tolpalla" esitetyllä vinkkailulla olisi ollut rutkasti helpompaa pysäyttää Copterlinen helikopteri kuin Stadin pirssi.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Uutiset ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Kalenterit BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10