ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

The Boat

Kollit siirtyivät välieriin ja Das Boot kurnuttaa Golf-virran liepeillä kohti Hornaa. On aika jakaa palkintoja. Maistelkaapa näitä:

3 Sukellusvenemerkkiä, paketti Nessuja sekä vaparit Kollien loppuihin kotiotteluihin

Espoon Bluesin A-nuorten mainio tiedotusosasto, jonka otteluraportit ja tiedotteet olivat viimeiseen asti hauskaa ja piristävää luettavaa. Koska joukkueella ei kulkenut kaksisesti, ei myöskään tiedotus noussut aivan toivotulle tasolle. Lapsellisia itkupotkuraivareita, oman organisaation päätösten dissaamista ja rajoja rikkovaa tiedottamista harrastanut taho oli kauden ehdoton kohokohta. Missään muualla ei Kollien markkinointia harrastettu yhtä antaumuksella kuin blues.fi:n junnupuolella. Parhaimpina osoituksina voidaan luetella esim. case Samuli Kaikkosen spekulointi, Samu Kuitusen toimitsijakiellot, kokoonpanoratkaisut sekä peluuttaminen. Vähäisimpänä faktana vielä kerrottakoon, että tuomari oli sivuston mukaan lähes aina huono, vastustajat liian vanhoja/kokeneita ja oma joukkue epäonnekas. Mitähän Bluesille olisi kaukalossa käynyt, jos edes jossain olisi keskitytty omiin asioihin? Ehkä piirun verran paremmin kuin nyt. Ehkä.

2 Sukellusvenemerkkiä

Tom "Rajaton luotto" Nybondas, joka ei suinkaan jännittänyt Kollien otteita Hornassa, vaan Levin jylhissä maisemissa. "Mä tiesin kuinka tässä käy", tuumi Nybondas, jonka paluupäivämäärää ei vielä olla lyöty lukkoon. Jaksaisikohan Tomppa perheineen odotella vielä välierien yli?

1 Sukellusvenemerkki

HIFK B:n kettukaksikko Silander&Wacklin, jonka luotsaama joukkue säväyttää.Olemme vakuuttuneita. Pytty kotiin!!!
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Uutiset ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Kalenterit BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10