ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Feuer Frei

Kollien harmaansävyisessä merirosvosukellusveneessä muistellaan taas menneitä. Pahalla, kuten aina. Komentosillalla huudettu "Feuer Frei" -komento tarkoittaa sitä, että kuluneiden viikkojen karuimmat Kollit ja räyhäkkäimmät sidosryhmät palkitaan sakoilla. Ensimmäisenä 20.000 kultaisen merirosvokolikon sakkokassan tienannut hahmo palkitaan kauden jälkeen Hot Lipsin sponsoroimalla yllätystuotteella. On aika kapteenin puheenvuorolle:

1.000 kultaisen merirosvokolikon sakko: Dr. Pippa Laukka

Yhden matkalaukun kanssa Des Moinesin Buc Bowliin lähtenyt Kolli-tohtori palasi kotiin kolmen Samsoniten ja kevyen lompakon kanssa. Muutaman vuoden Pippaa vähemmän lääketiedettä opiskellut huoltaja Juha "Hirvi" Erälaukko epäilee Dr. Laukan kärsivän maanisesta shopping-syndroomasta. "Pipan tila heikentyi dramaattisesti ostoskeskusten läheisyydessä. Tyhjä katse ja lauseiden katkeilu sopivat taudinkuvaan niin hyvin, että pystyin ensinäkemältä arvioimaan tilanteen. Vaiva on yleinen naisilla ja naisenmielisillä", kertoo kaksi t-paitaa Buccaneersin fanikaupasta hankkinut Erälaukko.

Keep on rocki...shopping, Pippa!!!

750 kultaisen merirosvokolikon sakko: Bussikuski Leif "Liero" Elers

Leiffi on karu äijä. Muutama vuosi takaperin Lefan rautakeuhkon alle jäi pelikassit ja mehiläispesät. Kolleissa Suomen mestaruuden 80-luvulla voittaneen Leiffin eläimellinen teema tuntuu jatkuvan kaudesta toiseen, sillä Jyväskylässä Elers peruutti betoniporsaan päälle. Tällä kertaa possu vei voiton bussista ja menopeli jouduttiin vaihtamaan Keski-Suomessa.

Sattuuhan noita.

500 kultaisen merirosvokolikon sakko: Miikka Jouhkimainen

Miikka sietäisi saada mamaltaan kunnollisen tukkapöllyn. Nuorimies Jouhkimainen kuritti Vierumäellä raumalaista lukkolaista paljaalla kädellä ja lensi ennen aikojaan suihkuun. Sanotaan, että moinen käytös ei kuulu jääkiekkokaukaloihin. Sanotaan myös, että pojat ovat poikia ja kiekkoilijat kiekkoilijoita. Sanotaan mitä sanotaan, mutta Miikka sai sakot.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Uutiset ASM
  BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10
  Kalenterit BSM
  B Challenger
  B2SM
  CSM
  CSM Challenger
  C03
  C03 Challenger
  D04
  D05
  E06
  E07
  F08
  F09
  G10