ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kollit Bostonissa, part III

Kollien HNIB-turnaus päättyi kahteen All Star -otteluun, jossa punanutut kohtasivat sekä etelän että pohjoisen joukkueen. All Star -joukkueet oli valittu nuoremmasta ikäluokasta, ja jälki oli myös sen mukaista. Kollit höykytti etelän joukkuetta 7-0 ja pohjoisen poikia 7-2. Kaikki kunnia All Star -joukkueille, jotka olivat koottuja hyvistä pelaajista, mutta Kollien ikäero, pelikirja sekä turnauksessa yhteen hioutunut yhteispeli oli kuitenkin liikaa ja niinpä kahden ottelun yhteismaalimäärä oli Kollien hyväksi 14-2.

Kollien päävalmentaja Pasi Sormunen ei syttynyt kahdesta viimeisestä ottelusta, vaan piti niitä lähinnä hyvinä harjoituksina.

- Pelit oli aika turhia, kun turnauskin oli jo päättynyt - tässä oli vähän tekemällä tehdyn maku. Jätkien kannalta on tietysti kivempi pelata kuin harjoitella ja tulipahan onnistumisia laajalle rintamalle, Sormunen pyöritteli.

Sormunen oli turnauksen järjestelyihin tyytyväinen, mutta ei niellyt kaikkea aivan purematta.

- Reissu oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja palveli kauteen valmistautumistamme hyvin. Muutama ihmeellisyyksiä hommassa kuitenkin oli, sillä olimme joka ilta vasta puolen yön jälkeen hotellilla. Mutta, maassa maan tavalla.

- Muuten järjestelyt toimivat tyydyttävästi, vaikkakin muutoksia tuli aika paljon, joka aiheutti vain turhaa työtä. Ruokaa oli kiitettävästi tarjolla - osin oman aktiivisuutemme johdosta. Joukkueen toimihenkilöt ovatkin perustamassa oman ” anonyymit ylensyöjät” - jaoksen, Soppa (Sormunen) suunnitteli.

Menestyvän joukkueen rakentaminen ei ole helppoa puuhaa ja Sormunen näkikin turnauksen otteluiden tuoneen pelaajien todellisen luonteen esiin. - Lopputulos on kuitenkin positiivisen puolella ja turnaus kuitenkin vahvisti mielipiteitä joukkueen valinnasta - muutamat pelaajat yllättivät todella positiivisesti ja muutamat pelaajat puolestaan eivät aivan pärjänneet odotetulla tavalla, Sormunen mietti kokonaisuutta arvioidessaan.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11