ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kalassa Vantaalla

Vierailu pääkaupunkiseudun kiekkoperheen Kehä III ulkopuolisessa Kiekko-Vantaan Tikkurilan jääpyhätössä on HIFK sanonnan mukaan yleensä sellainen, että aina sattuu ja tapahtuu. Illan pakkasukon saattelema käynti sisämaassa ei tehnyt tälläkään kertaa poikkeusta.

HIFK:n ja Kiekko-Vantaan ottelu oli tasainen ja piti sisällään myös tarpeeellisen määrän niitä tapahtumia, jotta varsin monilukuisesti paikalle sattuneet katsojat saivat vastinetta vaivalleen.

Ottelun lopputulos 4-2 vierailija HIFK:lle ja illan viimeinen maali tyhjään maaliin, tekijänä Porvoon fyysisen pelin taitaja Andy Lindström ajassa 58:50 Rihon ja Sami Salminen syötöistä. Tähän kulminoitui 56:09 alkanut tapahtumasarja, joka alkoi Andyn taklattua Vantaan pelaajaa siten, että tämä poistui kaukalosta selvästi loukkaantuneena. Tämä sai Vantaan valmennuksen sekä yleisön reagoimaan ja tuomarin varsin nopeasti antamaan Kiekko-Vantaan valmentajalle käytösrangaistuksen. Tämä rangaistus myös lopetti Vantaan hyvän kolmannen erän loppukirin, jonka aikana ajassa 51:07 tilanteessa 2-3 hyvin pelannut IFK maalivahti Timo Niemi poimi kiekon hanskakädellään jo lähes maalin sisältä. Isompien poikien peleissä draama olisi varmasti jatkunut yläkerran kaikki näkevien silmien alla suoritettuun puheluun.

HIFK:n aktiivisesti pelanneesta joukkueesta erikseen ansaitsee maininnan Miro Saarelainen, joka palasi tuloksekkaasti kaukaloon pitkähkön poissaolon jälkeen. Miron pelissä myös huomattavaa oli se, että edellisissä pelaamissaan pelissä hän pyrki tuomaan yksin kiekon kuljettamalla vastustajan maalille, nyt hän toimitti maalin edestä nopeilla vedoilla IFK:n 2. Ja 3. maalin. Ensimmäinen Miron maali ajassa 27:12 Pate Parkkosen vedon kimmottua Vantaalaispelaajan jalasta kuin tarjottimelle ja kolmas ja ottelun ns. voittomaali ajassa 30:26 Kiki Buchertin vedon jälkeisestä riparista. Kikin saldo ottelusta kaksi syöttöpistettä sekä aktiivinen hyökkäyspelaaminen. Saarelainen-Buchert-Riihinen sekä Salminen-Valli-Lindström-ketjut keräsivät kumpikin 4 pistettä ja pakkipari Parkkonen-Teppo pisteen mieheen.

Kiekko-Vantaa tämän kauden B:n SM-sarjaa pelaava joukkue pelaa hyvää keskialueen karvauspeliä ja on varmasti hankala vastustaja lähes kaikille B-nuorten SM-sarjaa pelaaville joukkueille. Ennen HIFK:n kohtaamista Vantaa kävi hakemassa pisteet Jokereilta, joten sijoitus juuri play-offs –viivan paremmalla puolella Tapparan varjon alla tuntuu joukkueen tämäniltaiseen esitykseen nähden kovin heikolta.

Kokonaisuudessaan hyvä ottelu, johon sisältyi tunnetta ja myös tunnelmaa sekä tapahtumia. Seuraavaksi HIFK kohtaa Nordiksella keskiviikkona 27.1. klo 19 alkaen Porin Ässät, joka tulee tsiigaamaan suuren hallin tunnelmaa. Lehterit täyteen ja pisteet stadiin.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11