ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Lahden takana on...Vierumäki

HIFK ja Kreipas kohtasivat toisensa Vierumäellä poikkeuksellisesti lahtelaisten kotiottelussa. Ottelun paikka ja aika oli valittu siten, että ottelu liittyi Jussi Silanderin valmennusopintoihin. Molemmilla joukkueilla oli takanaan varsin onnistunut viikonloppu. Kreipas oli voittanut sekä Jokerit että Kärpät viikonlopun peleissä. HIFK oli myös vieraillut Oulussa hakemassa himoitun kärpännahan.

Ottelu alkoi Kreippaan onnistumisella. Ajassa 01:15 1 – 0 Kreippaalle HIFK pakkien vielä ihaillessa Vierumäen hallia. Maali syntyi myös Riku Ullbergin hienoisella avustuksella. HIFK:n tasoituksen teki ajassa 04:45 Andy Lindströmin syötöstä Aki Kivelä. Myös tässä maalissa Kreippaan maalivahti oli lievästi unessa ja Kivelän veto Kiekkoreipas molarin hienoisella avustuksella sisään.Peli tasan.

Toista erää voi kutsua HIFK:n jäähyjen eräksi. Ensin Niko Wallenius ehti istua jäähyillä 15 sekunttia kun Kreippaan pelaajan veto kimposi tolpasta Rikun selkään ja siitä maaliin. Tämän jälkeen Saku Salminen vietti täyden 2 minuutin istunnon pelin viivyttämisestä, mutta juuri kun jäähy oli loppunut, lahtelaisten Joonas Pakkanen veti suhteellisen kevyen pomppivan kiekon kohti HIFK:n maalia ja kiekon muuttaessa hieman suuntaa, ei Riku ehtinyt reagoida muuttuneeseen liikerataan. Tilanne3-1 ja HIFK pelaajien ilme kertoi kaiken. Tämän jälkeen HIFK peli sekosi ja useat jäähyt sekoittivat vielä enemmän peliä. Miro Saarelaisen erän lopulla ajassa 37:46 tekemä maali näytti pitivän HIFK:n pelissä mukana.

Kolmas erä alkoi voimakkaalla HIFK painostuksella, joka tuotti ajassa 41:47 tasoituksen. Julle Rantaeskola teki ja syöttäjä Sami Elgbacka sekä Sami Salminen. Ajassa 42:13 samaan vaihtoon Julle tekaisi vielä toisen maalin jälleen Sami Elgbackan ja Tomi Toivosen syötöistä. HIFK ensimmäistä kertaa ottelussa johdossa ja peli oli HIFK hallinnassa eikä jäähykään tällä kertaa sotkenut peliä. Ajassa 47:47 Sami Salminen teki samimaisen HIFK:n 5. maalin tuotuaan kiekon pienestä kulmasta vastustajan maalille. Tämän jälkeen HIFK pyöritti peliä ja Sami siirsi kiekon uudelleen Kreippaan maaliin peliajassa 48:27. Sami hävisi lievästi Jullelle, mutta tuskin tuo Samia häiritsi. Lopullisen sinetin Vierumäen matkalle teki Rikhard Venninen Teemu Lehtosen ja Walleniuksen syötöstä. Satanolla aloitusvoitto Wallelle ja Teemun syöttö Vennille, joka sijoitti rannelaukauksella kiekon vasempaan ylämumoon. Erä HIFK:lle 5-0 ja pisteet matkasivat bussin mukana Nordensköldinkadulle lopputuluksen ollessa 3-7 vierailija HIFK:lle.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11