ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Jokeri hihassa Jokereilla

HIFK:n ja Jokerien toisesta kohtaamisesta Pirkkolassa ei tullut toisintoa edellisestä Nordiksen pelistä. Tällä kertaa Jokerit vei ja HIFK vikisi. Ottelun alku oli jo HIFK:lle vaikea. Jokerit pääsivät HIFK-pelaajan hyökkäysalueella turhaan korkeasta mailasta ottaman jäähyn jälkeen ylivoimalla johtoon. Tämän jälkeen Sami Salminen tasoitti sekä vei HIFK:n 1-2 johtooon "Gordie" Seppälän syötöistä. Tässä vaiheessa ottelu vielä näytti olevan vierailijan hallinnassa, mutta erän loppuosaa hallitsikin Jokerit. Tauolle siirryttiin tasaluvuissa 2-2.

Syksyn kohtaamisessa Jokerien vaihtopenkki oli varsin hermostunut ja joukkueen yksittäiset pelaajat kommentoivat esim. tuomaritoimintaa. Keskialueella HIFK pystyi horjuttamaan Jokerihyökkääjiä ja Jokerien maalivahtipeli ei ollut kovinkaan varmaan. Nyt oli toisin ja HIFK:n puolella hermokontrollin osittainen pettäminenkin oli jo ensimmäisessä erässä aluillaan. Jäähyilemällä ei Jokereita voita, ei ainakaan Pirkkolan suuressa kaukalossa, sen verran taitavia korttipakkapelaajat kuitenkin ovat. Ottelun jäähyminuutit HIFK:lle 26 Jokerien 4 minuuttia vastaan.

Ottelun toinen erä oli varsin tasainen vaikka Jokerit tekivätkin erän maalit. IFK:n pakit olivat kuitenkin yhä enemmän ja enemmän vaikeuksissa erityisesti oman maalin edessä, josta Jokerit tekivät kaksi lisämaalia ja siirtyivät 4-2 johdossa erätauolle. Kolmannenen erän 6. ja 9 minuutin välisenä aikana Jokerit siirtyivät lopullisesti 7-2 johtoon ja HIFK vaihtoi maalivahtia tilanteessa, jossa 6:sta maalia kohti ammutusta vedosta kolme oli mennyt sisään. Ottelun maaleista Jokerit tekivät ylivoimalla vain yhden, vaikka HIFK alivoimapelaajat jossain määrin ylipelasivatkin alivoimat. Ratkaisevat maalit tehtiin HIFK-maalin edestä-tasaviisikoilla.

Ottelun ulkopuolisista asioista ilahduttavaa Pirkkolassa oli se, että katsomossa oli parhaimmillaan varmasti enemmän katsojia kuin ottelupöytäkirjaan merkityt 201. Toisaalta katsojien toivoisi kannustavan pelaajien enemmän. Kuten kirjoittajan vieressä istunut vanhahko nainen totesi- Kyllä meillä Porissa oli niin paljon paremmin. Näihin tunnelmiin, muttei kuviin, tällä kertaa. Tulevan viikonlopun aikana vastassa idän sputnikit sekä maalaisserkut Espoosta ja tämän jälkeen siirrytäänkin playoffeihin.

 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11