ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

HIFK tasoitti Espoossa

Espoon Matinkylän ladossa tunnelma nousi kun HIFK luisteli jälleen kerran kriittisen espoolaisyleisän eteen, ja hyvä näin, koska Matinkylan peleissä sattuu ja tapahtuu, puolin ja toisin. HIFK lähti otteluun selkä seinää vasten, eikä ottelun alku ollut aivan sitä mitä joukkueen keskuudessa oli odotettu.
Peli oli ehtinyt vanheta vain 14 sekuntia kun Blues siirtyi 1-0 johtoon. HIFK pääsi takaisin peliin erän puoli valissä, kun Bluesin maalivahdille Iilahdelle sattui tommysalot. Kiekko kierähti Miihkali Tepon vedosta Bluesin maalivahdin Jonathan Iilahden olkapään yli häkkiin ja peli oli tasan.

Edellisessä ottelussa Blues nosti selvästi tempoa toisen erän alussa ja piti ottelun tasaisena. Matinkylän ottelussa tilanne oli toinen. HIFK nosti tempoa toisen erän alussa ja ottelun ratkaisu nähtiin ottelun toisen erän alkupuolella, jolloin HIFK siirtyi puolentoista minuutin aikana ensin 2-1 johtoon André Lindströmin maalilla. Sami Elgbacka jatkoi tästä ja ottelun käsikirjoitus oli muuttunut. Tästä eteenpäin Blues pyrki raivokkaasti tasoittamaan peliä mm. supistamalla pelaavien kenttäpelaajien määrää. Pienempi pelaavien kenttäpelaajien määrä sinänsä ei tuonut Bluesin peliin uutta sykettä. Vaikka Blues saikin muutaman ylivoiman, näytti selvästi siltä, että joillekin pelaajille supistamisesta johtuva rasitus ns. normaalien vaihtojen lisäksi kävi liian raskaaksi. IFK:n pelaajien oli rohkeasti karvaamalla suhteellisen helppo rikoa Bluesin muutama ylivoima sekä ahdistaa Blues-pelaajat omaan puolustuspäätyyn. Espoolaiset ottivat myös muutamia turhia jäähyjä jälkitilanteista, joten tie sarjan katkaisemiseen Matinkylässä oli selvästi menossa umpeen.

HIFK peluutti laajempaa materiaalia tasaisemmin ja loppua kohti ottelu väistämättä kääntyi HIFK:lle. Saku Salminen lisäsi IFK johdon 4-2 ja Miro Saarelaisen maali päätti ottelun jääkiekko-ottelulle tyypillisimpään 5-2 lopputulokseen. HIFK pelasi, erityisesti toisen erän alun rohkeasti hyvällä sykkeellä ja yhtään yksittäistä pelaajaa yli muitten on vaikea poimia esiin.

Perjantaina joukkueet kohtaavat aivan varmasti viimeisen kerran tällä kaudella ja odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu. Boys are back in town.

HIFK Jrs-kanavalla Riku Ullberg.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11