ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

HP-HIFK 4-5 JA

Menneen kauden HIFK HPK-otteluiden käsikirjoitus oli suhteellisen samanlainen; pikkuritarit pelasivat pelikirjakiekkoaan ja HIFK vei ja HPK vikisi, paitsi silloin kun pikkuritarit unohtivat tai saivat luvan pelata vapaammin. Kesäisen kauniin syyspäivän turnajaisten ensimmäinen erä oli kuitenkin Hämeenlinnan tela-autohallissa varsin tasainen, vaikkakin HPK maalivahti voitti selkeästi torjunnoilla kollega Eskurin HIFK-maalissa. IFK hyökkäykset toki tuotiin hyvin ylös, muutama loistava maskikin nähtiin, mutta ripareihin ei rynnätty sillä innolla mikä takaisi toivotun lopputuloksen ja muutaman kerran onneakin olisi tarvittu hieman lisää.

Otteluun tuli toki enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita toisen erän alussa, mutta tulosta ei vielä syntynyt. Pikkuritarit tulivat kuitenkin ylivoimalla johtoon ajassa 26.38 perinteisen hämäläisten klap-klap- kuvion jälkeen. Lievä turhautuminen maalin jälkeen haittasi IFK:n peliä, mutta ajassa 30.03 Mikke Makkonen riisti HPK:n puolustusalueen kulmassa kiekon ja syötti Miro Saarelaiselle kiekon maalin nurkalle, josta kiekko siirtyi rivakasti Miron mailan lavan kautta maalin perukoille. Ajassa 32.03 HPK siirtyi kuitenkin 2-1 johtoon ja jatkoa seurasi lähes heti. HIFK-pakin harmittava kiekon menetys omalla puolustusalueella ja kaksi ritaria kirmasi kohti yksinäistä maalivahtia ja upottivat karkin pussiin. IFK oli pahasti menossa pohjalaiseen siltaa, mutta ajassa 34.07 HPK maalivahti hörppäsi Saku Salmisen kohti maalia vippaaman kiekon oman pelaajan polvarin kautta ja HIFK oli jälleen pelissä. Toisen erän viimeisen minuutin käynnistyessä Eetu Karvinen tasoitti tilanteen 3-3 ja näistä luvuista siirryttiin kolmanteen erään. Erän torjunnat selvästi tasaisemmat 13-11 HIFK:lle.

Kolmas erä ja HIFK:lle jäähy ajassa 41.16 ja pikkuritareilla kahden pelaajan ylivoima, joka ei kuitenkaan tuottanut tulosta. HIFK ylivoima ajassa 47.28, jonka aikana Sämpy Salmivirta sai kiekon siniviivalle, veti tyhjät pois ja lämäsi kohti alamummoa Mikke Makkosen jalan kautta ja siellä oli. 51.44 toi mukaan jälleen kerran kahden miehen alivoiman,jota HPK ei pystynyt hyödyntämään. Ottelun viimeiset minuutit ja HPK painoi päälle kuten se kuuluisa yleinen syyttäjä siellä jossain, joskus. Aikalisä ja ritarit juhlivat tasoitusta 4-4 ajassa 57.44. Maalivahtien torjunnat HIFK:lle 13 -8.

Jatkoaikaa ehdittiin pelata rapiat kaksi minuuttia kun Gordie Seppälä pääsi yksin läpi. Täyskaato ja rankkari, jonka Gordie upotti sisään varmasti. Pisteitä enemmän stadiin kuin hämeeseen ja HIFK:lta nousu, joka osoitti joukkueella olevan henkistä kanttia.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11