ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kyllä narreja nauratti

Mikä ratkaisi?

Jokereiden ja HIFK kohtaamiset BSM-sarjan runkosarjassa päättyivät pistejakoon. Syksyn kohtaamisessa HIFK oli karvan verran parempi ja kevään kohtaamisesta oli tullla HIFK kannalta varsin nöyryyttävä, Kahden erän jälkeen taululla tulos 1-5 Ilmalan pojille. Ottelun ratkaisu tosin tapahtui jo ensimmäisen erän 10 ensimmäisen minuutin aikan: HIFK otti kaksi turhaa jäähyä kun ei päässyt peliin mukaan ja jäähyjen loputtua Jokerit rankaisi kolmella maalilla kolmessa minuutissa. HIFK taas pääsi vasta peliin kolmannen erän puolivälissä, jolloin lähes jokainen narrien maalille tuotu hyökkäys tuotti tuloksen. Tilanne muuttui puolessatoista minuutissa Jokereiden yhden maalin johdoksi . Lopun HIFK painoi hurjasti päälle, mutta aika loppui kesken.

Mitä sanottiin?

Katsomon HIFK-kannattajat eivät kahden ensimmäiisen erän aikan vielä myyneet IFK- huivejaan, mutta läheltä piti. Vasta kolmannen erän ripeä nousu sai stadilaisten kannattajat ryhdistäytymään ja odottamaan parempaa. Silmiinpistävää HIFK pelissä oli se, että kaikki pelaajat eivät pystyneet nousemaan Jokeri- pelin vaatimalle tasolle. Kun vastustaja karvasi ja luisteli sekä liikutti kiekkoa kiitettävästi, jäi useilta HIFK-pelaajilta puuttumaan se viimeinen yritys sekä pelitialnteiden loppuunsaattaminen, joka ratkaisee tälläiset pelit. Jokeripakka on myös taitava ja onnistuminen heitä vastaan vaatii hyvää keskittymistä ennen peliä.

Mitä sitten?

Perjantaina HIFK vierailee Matinkylässä, jossa joukkue kohtaa viime pelinsä varsin hyvin pelanneen Bluesin. Odotettavissa kova, mahdollisesti tasokaskin ottelu, jota ryydittänee espoolaiskatsojien usein varsin äänekäs osallistuminen peliin. Sunnuntaina Nordiksen isolle puolelle saapuu vierailulle Oulun Kärpät, jota kannustamaan saapuu myös EtäKärppinä tunnettu fanijoukko. Sunnuntai päättää HIFK 8 päivän otteluputken, jona aikana tulee pelatuksi 5 ottelua. Joukkue siirtyy ansaitulle tauolle, jonka jälkeen pelataan viimeiset kaksi runkosarjan ottelua Ässiä ja TuTo:a vastaan.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11