ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

HIFK -HPK

Joskus hyvä draama ratkeaa varsin arkisesti, huomaamattomammin kuin Bollywood elokuvissa, ilman hidastuksia ja suuren orkesterin tuuttaamista. Niin sunnuntain HIFK HPK ottelussakin, kun "Kibe" Kivelä sai syötettyä Panu Mieholle, joka nosti pienestä kulmasta kohti HPK maalivahtia, joka ei saanut sinänsä vaaratonta laukausta haltuunsa, vaan kiekko pyörähteli hitaasti maaliin HPK maalivahdin odotellessa tuomarin vihellystä. Ottelun tuomari vihelsikin toki mutta näyttikin välittömästi maalin syntyneen ja tämä ei aivan ollut kerhon poikien mieleen. Valemaali vai valevihellys, HPK:n kapteeni keskusteli pitkään ottelun tuomareiden kanssa, mutta byyri mikä byyri, vaikkei kovin kaksinen ja HIFK johti ottelukellon ajassa 52 minuuttia ja 38 sekuntia, ensimmäistä kertaa koko ottelun aikana.
HIFK tarjosi vielä HPK:lle mahdollisuuden tasoitukseen, kun lähes 4 minuttia peliä oli vielä jäljellä, mutta hämäläisylivoima ei ollut erityisen hyvin organisoitua. Lopullisesti mahdollisuus tasoittaa peli lopahti kun HPK:lle langetettiin jäähy, kun ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä muutaman sekunnin yli minuutin. Pisteet HIFK:lle ja ottelun sähköinen tunnelma purkautui vielä muutamaan hitaasti syttyvien hämäläisten perikriittisiin kommentteihin ottelun tapahtumista.
Ottelun alku oli selkeästi HIFK:n, vaikka ensimmäisen maalin tekivätkin hämäläiset. HIFK tuplajäähyt peliajassa 5,27 sekoittivat stadilaisten pelin, eikä IFK oikein saanut kiinni enää ensimmäisen erän aikana siitä kuuluisasta punaisesta langasta. Vasta toisen erän Jimi Kurosen maali Panu Miehon ja Niko Kivelän syötöstä ajassa 26.43 toi HIFK:n tasoihin. Ottelua leimasi ajoittain pienet nokkapokat sekä vihellysten jälkeiset työmarkkinaneuvottelut, joissa etsittiin mitä ilmeisimmin yhteistä näkemystä tuleviin otteluihin. Toisaalta sitähän se kuuluisa old-time hockey on, ja ilman tunnetta ei synny sitä jännitettä, jota junioripeleissä parhaimmillaan soisi aina olevan. HIFK:n rosterista kannattaa, jälleen kerran, Miehon ja Kivelän ohella nostaa esille "Rono" Järvelä, jonka panos joukkueelle on tärkeä.
HIFK Jrs YouTube- kanavalla "Kuhis" Kuhakoski, joukkueen työmyyrä ja iso kundi. Etsillee.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11