ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Tampereella 9 pinnan lauantai

Tampere tarjoili stadilaisille kiekkoilijoille viime lauantaina avokätisesti 9 pistettä yhden päivän aikana. Ilveksen 80-vuotisjuhlien takia Kollit ja Tappara pelasivat ottelunsa Hakamettässä jo lähes kukonlaulun aikaan. Iltapäivän aikana HIFK:n B-junnut kohtasivat Ilveksen B:n ja ilta huipentui liigamiehistön ja Ilveksen otteluun. Pisteotteluiden välissä petolauman ja tupsukorvien alumnit pelasivat poikkeuksellisesti 7-6 tamperelaisten voittoon päättyneen ystävyysottelun.

Kollit aloittivat päivän ottelut lähes aamuyöllä alkaneen pelimatkan jälkeen. Ensimmäisessä erässä stadilaiset olivatkin vielä hieman matkaväsyneitä, mutta toisen erän ja kolmannen erän kontrolloitu joukkuepeli toi varsin selvän 8-2 voiton kirvesrinnoista.
Kollirosteri Tampereen turneella oli toki varsin nimekäs liigavahvistuksineen ja vastustaja Tappara luistelutti kentälle selvästi nuoremman joukkueen. Kollit pelasivat alun haparoinnin jälkeen varsin kontrolloidusti ja kurinalaisesti läpi koko ottelun ja ajoittain ottelussa oli ns. isät vastaan pojat tuntua. Ne maalipaikat jotka Tappara tarjosi käytettiin ja vaikka ensimmäisen erän aikana Tapparalla olikin 4-5 maalintekopaikkaa, Niklas Huovila käytti Kolleille tarjotun ja siirsi HIFK:n 1-0 johtoon nopealla vedolla sinne Tapparan kuuluisaan ylämummoon.

Tapparan kärkihyökkääjät kykenivät toki ajoittain haastamaan Kollit, mutta ylipelasivat tai luovuttivat useimmat tilanteet ja menettivät pelinkontrollin Kollille. Kollien hyökkääjistä Andy Lindström teki kaksi maalia eleettömästi, mutta varmasti. Tapparan puolustuspelaaminen oli läpi ottelun tuuliajolla, ja lähes kaikki HIFK maalit tehtiin aivan maalin välittömästä läheisyydestä. Kollihyökkääjät taas pelasivat kiekot varmasti kirvesrintojen maalille sekä ratkaisivat niistä paikoista mitä kotijoukkue tarjoili.

Ilveksen 80. vuotispäivää juhlistivat myös HIFK:n B-junnut, jotka voittivat Ilveksen B:n 5-1 sekä liigamiehistö, joka kruunasi HIFK-illan puhtaalla 3-0 voitolla juhlinnasta väsähteneestä tupsukorvalaumasta.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11