ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Petojahdissa

HIFK:n pikkukollien pelit eivät ole luistaneet viime aikoina aivan stadilaisten odotusten mukaisesti. Viimeiset pelit ennen viikonlopun Kärppien ja Ilveksen kohtaamista olivat päättyneet tappioihin ja kevään alku sarjatauon jälkeen oli ollut hieman takkuinen. Oli syy mikä tahansa joukkueen matka kohti kevään tärkeitä otteluita on ollut varsin kuoppainen. Sinänsä tappio on tappio, eikä niitä kannata enempää muistella tai selitettä, sillä jokainen peli on aina uusi mahdollisuus ja joukkue voittaa niin kuin myös häviää joukkueena, vaikka yksittäinen pelaaja onnistuisi tai epäonnistuisikin.

Viikonlopun vieraat, näätäeläinten aatelia Oulusta sekä suurin Suomessa asuva kissapeto ja odotukset korkealla. Perjantain Kärppä- ottelu alkoi lievällä Kärppäpainostuksella, mutta ensimmäisen maalin värkkää Miro Saarelainen kauniilla rystynostolla maalin yläkertaan. Kärpät siirtyvät kuitenkin 3-1 johtoon minuutissa ja 31 sekunnissa ja ottelu näyttää ja voisikin olla taputeltu. HIFK toipuu kuitenkin, nousee tasoihin sekä siirtyy jopa 4-3 johtoon. Maalittoman jatkoajan jälkeen ottelun hahmo Miro nostaa voittolaukauskilpailussa HIFK:n 5-4 voittoon. Joukkueen henkinen kantti ei siis murtunut huonoon ottelun alkuun, joka ilolla pantakoon merkille.

Lauantain vastus Ilves jatkaa samaa rataa tekemällä avausmaalin, johon HIFK vastaa kapteeni Viljami Wacklinin tasoitusmaalilla. Syöttäjänä, kukas muu, kuin Miro Saarelainen, joka samalla tehtailee 100. pisteensä SJL:n B- poikien SM-sarjassa (sic.).” Kiakko” talteen ja tällä kertaa ei tarvita jatkoja tässä Ilvesjahdissa. Lopputulos 6-3 ja kauan odotettu 3 pisteen voitto kirvoitti pelaajista varsin erilaisia, jopa riehakkaita ensireaktioita. Ne löydät HIFKJrs- kanavalta, sieltä JuuTuubista- toki jos et jo klikkannut linkkiä. Etsillee.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11