ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kollit finaaliin

Torstai-illan Nordiksella jätettiin jäähyväisiä. Yläkerran ottelussa jätettiin jäähyväisiä sekä kauden runkosarjalle että Jan Lundellille, alakerran Areenalla Kollit jättivät jäähyväiset Kalpalle kuluvalta kaudelta.

Ottelu tarjosi katsojille hyvätasoisen, todella vauhdikkaan, ajoittain hieman liiankin vauhdikkaan ottelun, jossa vauhtijaksojen aikana tuppasi molempien joukkueiden peli sekoamaan. Kollit tarjoilivat katsojille kuitenkin sen muutaman kerran enemmän nopeita suoraviivaisia kollimaisia hyökkäyksiä, että se riitti tässä ottelussa muodostamaan sen kuuluisan pienen eron
Ottelun avausmaalin teki aivan ensimmäisen erän viimeisillä sekunneilla Kollit. Hyökkäys kolmikko Valli, Salmivirta, Kivelä sekä tarvittaessa ahnaastikin hyökkäävä puolustaja Krisu Silfver toivat kiekon hallitusti kohti Kalpa päätyä. Silfver-Valli-Silfer ja nopea ranneveto ylös.

Ottelun toisessa erässä Kalpa oli ajoittain jopa saamassa niskalenkkiä stadilaisista, mutta hyvin pelannut Kollivahti Ville Husso piti maalinsa puhtaana. Toki Kolleillakin oli tilanteita. esim. Janne Öfverströmillä ainakin kaksi.

Ottelun kolmas erä tarjosi toisen erän tavoin todella taistelevan vierailijajoukkueen. Vasta Aki Kivelän 2-0 osuma ottelun 56 minuutilla tuntui tarjoavan voittoa stadilaisille. Kalpa kaivoi kuitenkin raivoisan loppukirin. Aikalisä, maalivahti pois, kuudes kenttäpelaaja ja paine Kollimaalille, ja kun kentällä oli riikoloita ja kalleloita ylen määrin, niin eiköhän tuo mualiksi laskettava ollut tuloksena. Kalpa sai vielä ottelun viimeisellä minuutilla mahdollisuuden tasoitukseen, kun Kolleille tuomittiin jäähy, mutta summeri lopetti ottelun sopivasti.

Kollit finaaliin, jonka vastustajaa etsittiin hieman pohjoisempana ilman selkeää vastausta. Herrojen Kivela ja Valli kommentit maaleista täältä.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11