ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

KooKoo kaatui rutiinilla

HIFK – KooKoo 4 – 2 (1-1,2-1,1-0)

Asetelma:

HIFK tavoittelee edelleen pääsyä kahden parhaan joukkoon ja suoraan play-offien toiselle kierrokselle. KooKoo on lohkossa viimeisenä.

Ratkaisu:

Joukkueen kokeneet konkarit olivat muita paremmin hereillä kun ottelua ratkaistiin. Petopaitojen kippari Tomi Putkinen teki voittomaalin toisessa erässä ja syötti Samuli Kaikkosen (kuvassa) päätöserän alivoimamaalin, mikä ratkaisi pelin lopullisesti. Putkisen maalihanat ovat olleet viime aikoina pahasti tukossa, joten mies äityi hehkuttamaan kunnolla: ”Käytin tänä viikonloppuna kaksipuolista pikierkkaa, etteivät kiekot karkaile lavasta. Niinpä ehdin laittaa ”tumman nuottaan”, kun KooKoon veskari vielä etsi scoutteja katsomosta.”

Avauserä oli kohtalaisen sekavaa peliä molemmilta joukkueilta. Kotijoukkueesta oikeastaan vain ”pihviketju” Heinonen-Torkkola-Tiilikainen pelasi omalla tasollaan, tehden myös erän ainoan HIFK-maalin ajassa 9.34. Torkkolan ja Tiilikaisen syötöistä pääsi Tommi Heinonen viimeistelemään maalin edestä johto-osuman. KooKoo tasoitti pelin vielä ennen erän loppua, maalintekijänä vieraiden tehokkain, Mikko Sipola.

Toisessa erässä nähtiin jo astetta tutumpaa petolaumaa, kun yritystä taas riitti ja peli painettiin KooKoon päätyyn. Työnteko palkittiin heti erän alussa, tällä kertaa Simo Tiilikainen osui ketjukavereiden toimiessa jälleen syöttäjinä. Tämänkin johtomaalin vierasjoukkue vielä kuittasi ajassa 33.54, kun Sipola pääsi puolustajien ja maalivahdin kömmähdysten jälkeen iskemään tasoituksen tyhjään HIFK-maaliin. Kotijoukkue olisi saattanut kipsaantua tästä maalista, mutta Kapteeni Putkinen oli toista mieltä heti seuraavassa vaihdossa. Ärhäkkäästi karvannut Putkinen oli ensimmäisenä päädystä kimmonneessa irtokiekossa ja tilanne petopaidoille 3-2.

Päätöserässä KooKoo jatkoi pyristelyään ahdistellen välillä vaarallisesti Karri Ahokkaan vartioimaa maalia. Kotijoukkueen päästi lopullisesti piinasta Samuli ”Chef” Kaikkonen, joka karkasi alivoimalla maalintekoon Putkisen purkukiekosta. Hyvään vireeseen päässyt Kaikkonen kommentoi seuraavasti: ”Avasin ketsuppipullon tarkoituksella vähän myöhässä, ettei pullo tyhjene ennen kauden loppua. Alkukaudesta ei onnistunut mikään, nyt pistetili paisuu kuin pullataikina.”

Kommentti: ”Tärkeä voitto parin tappion jälkeen. Vanhemmat kaverit ratkaisivat tänään, mutta tarkoitus on jatkaa leveällä rintamalla, mikä on ollut vahvuutemme koko kauden.”, totesi helpottunut valmentaja Joonas Tanska.

Joukkueen taistelijat: Heinonen, Kaikkonen, Putkinen, Tiilikainen, Torkkola.

Tehot: Heinonen 1+1, Putkinen 1+1, Tiilikainen 1+1, Torkkola 0+2, Kaikkonen 1+0.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11