ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Periskooppi näkyy taas

Das Boot on jälleen väijynyt syvyyksissä ja spotannut menneen viikon villeimmät väläytykset, onnistumiset ja karilleajot. Kilpailun tilanne käy jatkuvasti mielenkiintoisemmaksi; yllättäjiä löytyy ja ennakkosuosikin taikaviittaa kantaneet ovat edelleen nukuksissa. Muiden muassa kakkoskoutsi Joonas Tanska uinuu jo kolmatta viikkoa keskitien tietämäillä, vaikka kokeneen pelimannin luulisi jo oppineen, ettei kovia kilpailuja voiteta vaihtoaitiosta.

Kolme sukellusvenettä:

Das Boot toteaa JUNNU UOTILAN olevan alkuakuden suuryllättäjä. Täydet sukellusvenemerkinnät napsahtivat tällä viikolla ex-HIFK Olli Havikariin liittyneestä kommentista. Ollin kuulumisia kysyttäessä Uotila ei osannut kertoa muuta kuin Havikarin edustaman seuran nimen, "joku Montreal Mormons."

Quebec Major Junior Hockey Leaguen nettisivuilta löytyi Montreal Rocket -niminen joukkue. Sinänsä outoa, että sielläkin pelaa Olli Havikari. Joko kyseessä on kansainvälisesti suosittu poikalapsen nimi tai Uotila on sysimustassa yössä.

Oli miten oli, Uotila singahti kertaheitolla kiinni Hot Lipsin tuotepalkintoon. Keep up the good work, Junnu!

Kaksi sukellusvenettä:

PASI SALONEN, jonka Jyväskylässä tekemät kaksi byyriä takasivat Kolleille makoisan vieraspisteen. Ei ollut Vaeltajan ensimmäinen A-liigan hattutemppukaan kaukana.

Yksi Sukellusvene:

ARTTU "Verovapaa vetovoitto" LUTTINEN, joka Ottawan änärivarauksesta huolimatta opettelee itselleen vara-ammattia. Urheiluvedonlyönnin saloihin ja laittomien rahapelien kiehtovaan maailmaan intensiivisesti tutustuva Luttinen on nousemassa Virtuaalivalmentaja-pelin pomona Veikkauksen kiusallisimmaksi haastajaksi mitä vetovoittojen maksamiseen tulee.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11