ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Matkamatsi ja matelijoita

Kollit lauantaina Lefa Konnamonnin kyydissä Joensuun yliopistokaupunkiin.

HIFK:n A johtaa omaa alkulohkoaan kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen. Kuusi ottelua on vielä edessä, ennen kuin varsinainen SM-liiga pyörähtää käyntiin. Alkulohkoissa saalistetut pisteet jäävät voimaan varsinaiseen liigaan siirryttäessä, joten jokainen piste on tärkeä kauden lopullisia sijoituksia ratkottaessa.

Lauantain vastustaja Jokipojat sen sijaan taistelee vimmatusti KJT:n ja Pelicansin kanssa viimeisestä jatkosarjaan oikeuttavasta paikasta. Tällä hetkellä joensuulaiset majailevat kuudennella, viimeisellä jatkopeleihin oikeuttavalla sijalla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Helsingissä päättyi Kollien 5-1 voittoon.

Hyvänä kotijoukkueena tunnettu Jokipojat pelaa siis jo kauden tässä vaiheessa selkä seinää vasten. Nälkäiset pelaajat, kotiyleisö ja arvaamaton tuomaritoiminta lisäävät lauantaiottelun jännitysmomenttia — bussikuski Leif Elersin edesottamuksista puhumattakaan.

Sademetsiä ja perhosen syntymä

Hyönteisistä, matelijoista ja muista pusikoiden pikku tiitiäisistä innostunut bussikuski Leif Elers johdattaa Kollit suoraselkäisenä, kädet tiukasti "kymmentä vaille kymmenen" -asennossa kohti mielenkiintoista Joensuun yliopistokaupunkia.

Ennen ottelun alkua Lefalla on hyvää aikaa pistäytyä Perhos-Botanian tiloissa hämmästelemässä paikallisen biologiatutkimuksen viimeisimpiä saavutuksia. Seuraavassa luotaus perhosten kiehtovaan maailmaan...

"Perhos-Botania -yliopiston kasvitieteellinen puutarha tarjoaa nähtävää, kuultavaa ja koettavaa ympäri vuoden. Botaniassa voi tehdä retken pääkalloaavikolta soivaan sademetsään, tutustua lähes 1000 eksoottiseen kasvilajiin kuten lihansyöjä- ja tuntokasveihin, liaaneihin ja bambuihin. Elämyksiä tarjoavat myös perhos- ja koppiaiskokoelmat, vaihtuvat teemanäyttelyt, puuveistokset sekä kilpikonnat, konnamonni ja puhuvat papukaijat. Uudistuneessa viiden kasvihuoneen keitaassa on maalikuun lopusta syyskuun puoliväliin osasto, jossa upeat jättiperhoset lentelevät vapaina kävijän ympärillä. Siellä voi nähdä myös perhosen syntymän."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11