ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Dunkkuun itärajalla

Saimaan Pallo löi Kollit jatkoajalla 3-2.

Viime kauden surullinen kullanhuuhdonnan päätöslaukaus sai jatkoa HIFK:n vieraillessa Lappeenrannan Kisapuistossa paikallisen palloseuran vieraana. Kotijoukkue lopetti ottelun ajassa 63.00 ja passitti helsinkiläiset valmistautumaan jatkosarjaan karvainen tappio niskassaan.

Kaksi ensimmäistä erää palailtiin puolin ja toisin sekavissa merkeissä. Kenttätapahtumat pysyivät tasaisina eikä maalien määrä muuttanut totuutta suuntaan tai toiseen.

Runsaan ylivoimapelaamisen tehottomuutta manannut Joonas Tanska Kollien valmennusjohdosta piti avauserää kaoottisena.

"YV:tä päästiin pelaamaan niin että riitti. Ikävä kyllä emme saaneet isketyksi kuin yhden byyrin sekasortoisen erän aikana. Miellyttävän ottelun pelannut pakkisoturi Peke Huhtaniemi antoi kotijoukkueelle vakavan muistutuksen viime kauden nöyryytyksestä. Maalin se teki taas. Kyllä on Huhtis kovassa pistetehtailuputkessa. Hyvä Pekka."

Tyhmien jäähyjen pilaama toinen erä oli kotijoukkueen heiniä. Runsaat alivoimatilanteet pakottivat Kollilauman pelaamaan suhteellisen kapealla materiaalilla.

"Me pelattiin aivan liikaa jäähyboksista käsin. Parin miehen alivoimat syö pitkän päälle reisiä ja keuhkoja valmentajien mielenterveydestä puhumattakaan. Hyvin jäbät kuitenkin av:t tsemppasivat. Itse aiheutetuista piinatilanteista ei auta valittaa. Aku Limnell maalissa oli maaginen", jatkoi Tanska.

Jos ensimmäisessä erässä kotijoukkue istui jäähyaitiossa enemmän kuin usein ja kakkoserässsä vieraat, oli viimeisen erän tuomarilinjanmuutos suhteellisen huikea. Rangaistuksia ei puhallettu mistään.

Viidakkokirjaa muistuttanut käsikirjoitus oli kuitenkin Kolleille suotuisa, sillä muutaman tuloksettoman maalipaikan lisäksi Joni Purolan ranteella lyömä tasoitus 2-2:een oli selkäpiitä karmivan kaunista katsottavaa.

Jode Tanska oli jälleen syvästi vaikuttunut oppipoikansa otteista.

"Voima-Jonkan laukaus hipoi täydellisyyttä. Liikutuin."

"Vika erä oli jo tarkempaa peliä, vaikka parannettavaa jäikin. Meillä oli pari hyvää paikkaa ratkaista ottelu varsinaisen peliajan puitteissa, mutta tällä kertaa vastustajan maalivahti oli hyvin hereillä", tuumasi Kolli-ykkönen Samu Kuitunen.

Jatkoajalla HIFK ahdisteli muutamaan otteeseen vaarallisesti kotijoukkueen maalia, mutta SaiPa korjasi kypsät hedelmät. Ensimmäinen varsinainen maalintekotilanne tuotti saimaalaisittain toivotun lopputuloksen ja Kollit saivat siirtyä suihkuhuoneen puolelle tappiopiiskan verinen sivallus pakaroissaan.

Samu Kuitunen nosti joukkueensa parhaimmistoon hyökkääjä Lennart Petrellin ja maalivahti Aku Limnellin.

Ottelutilastot

Sarjataulukko

Pistepörssi
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11