ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kohti Turkua.

Kollien avausvastustajana Turun Palloseura.

Viime kauden liigassa SaiPan jälkeen kakkoseksi sijoittunut Turun Palloseura isännöi Stadin Kolleja keskiviikon sarja-avauksessa.

Kautta maailman sivu on kirjoitettu kirjoja kaukaisista, eksoottisistakin valtioista ja siirtokunnista, joihin vain kovapäisimmät ja ahneimmat tutkimusmatkaajat ovat uskaltautuneet. Usein mukana on pidetty satapäistä kantajajoukkoa ja paikallisoppaita, joiden arvaamattomuus ja alttius tehdä nopeita mielenmuutoksia on koitunut monien turmaksi.

Huomisessa matkaottelussa käsikirjoituksesta vastaa lauma helsinkiläisiä Kolleja, matkanjohtaja sekä kaksi retkikunnan päällikköä.

Varapäällikkö Tanska oli matkan alla salaperäisen vaitelias, joskin aina yhtä terävän analyyttinen.

"Rikkinäinen viikko on nyt alla siinä mielessä, että jätkiä oli paljon maajoukkuekomennuksilla. Päästiin kuitenkin treenaamaan ihan hyvin, vaikka viisikkotoiminta jäikin vähän heikkoihin kantimiin. Tänään keskitytään nimenomaan viisikkoharjoitteisiin ja hiotaan snadisti ylivoimaa. Eiköhän näillä eväillä ole ihan turvallista lähteä Turkuun."

Joukkueen kokoonpanosta ei vielä tällä haavaa ole tarkkaa tietoa. Liigan mukana olevat Luttinen, Järvinen, Lamberg, Hirschovits ja H. Pikkarainen jäänevät näillä näkymin ykkösen mukaan loppuviikoksi.

"Liigalla on niin raju rumba päällä, että en usko ketään tulevan meille. Mikko Turunen ja Eetu Qvist ovat varmuudella poissa huomisesta kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi. Heidän paluunsa on kuitenkin enää ajan kysymys."

Näillä tiedoilla eteenpäin. Terveiset Lefalle: pidä auto käynnissä , jätä leguaani kotiin ja keskity huomiseen. Pystyt siihen kyllä.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11