ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Täyttä eteenpäin!

Das Bootin telakkareissu on onnellisesti takana. Vuodot on korjattu ja periskooppi jöpöttää taas taivasta kohti kuin gladiaattorin ase. Maaottelutauko tarjosi kaikkinensa mielenkiintoisia tapahtumia, joista sukellusveneen miehistö ammensi ajatuksia herättäviä tiedonjyväsiä tämän viikon kiinnityksiin. Säpinää oli niin pelaajarintamalla kuin kulisseissakin. Seuraavassa muutamia maukkaita onnistumisia.

3 Sukellusvenemerkkiä

JONI PUROLA säväytti U19-maajoukkueen Länsi-Suomen kiertueella. Tsekkejä vastaan pelattujen otteluiden jälkeisinä illan pimeinä tunteina Johnny ehti hoitaa sosiaalisia suhteita kännynsä välityksellä niin antaumuksella, että huone-/joukkuekaveri Ville Varakas nosti kätensä pystyyn luovutuksen merkiksi. Operaattorin tilipussi lihoi joka ilta noin kolmen tunnin sykäyksillä. "Me vaihdettiin neljän päivän aikana vain pari sanaa vaikka oltiin samassa huoneessa. Mä yritin avata keskustelua muutaman kerran, mutta ei siitä mitään tullu", huokaisi Varakas. "Ei siinä paljon Villen kanssa ehtiny lässyttää. Oli vähän tärkeempiä juttukavereita. Tää on PR-toimintaa ammattimaisimmasta päästä", jatkoi Purola, jonka tulevaisuuden projektit ovat nyt hyvällä mallilla. Nähtäväksi jää kuinka jämerän pakin turvonnut tekstiviestisormi kestää pelaamista. Kertakaikkisen upea ja taktisesti kypsä suoritus. Das Boot on vaikuttunut.

2 Sukellusvenemerkkiä

Lohdutuspalkinto VILLE VARAKKAALLE, joka sammutti valot länsisuomalaisissa hotellissa illasta toiseen ennen kymmentä. "Kun ei ollut ketään kenelle jutella", selosti Vito.

1 Sukellusvenemerkki

JOONAS TANSKA, jonka maaottelutaukoon kuului virtuaalivalmennuksen arvostetuin palkinto ja HIFK:n pronssinen ansiomerkki. Liigapörssin voiton ansiosta asuntovelka on kutakuinkin maksettu ja uusi perheautokin saattaa saada lisämatkustajia. "Kyllä varallisuus rauhoittaa. Nyt voin toteuttaa unelmia, joihin minulla ennen ei ollut mahdollisuutta. Pelkään vain selkääntaputtelijoita ja muita hännystelijöitä. Sellaisilla on tapana seurata menestyviä ihmisiä", avautui Tanska.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11