ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kollit-Jokerit perjantaina

Jatkaako HIFK paikallisvastustajansa murjomista?

Huominen kohtaaminen on joukkueiden kolmas tällä kaudella. Alkusarjan otteluissa HIFK oli murskaavan ylivoimainen; molemmat ottelut päättyivät punaisten voittoon yhteismaalein 11-2.

Viimeiset kymmenen A-nuorten liigaottelua Jokereita vastaan on ollutkin sitten jo Kollien osalta aivan omaa luokkaansa. HIFK on vienyt pisteet kahdeksan kertaa, kerran on pelattu tasan ja yhden ottelun on Jokerit päässyt voittamaan. Kyseisten otteluiden maaliero on HIFK:n hyväksi huimat 45-17.

Jatkuuko sama ruljanssi myös jatkossa?

"En tiedä", summasi kakkosvalmentaja Joonas Tanska kokonaisvaltaisen arvionsa tulevasta. "Mutta ainakin olemme osoittaneet, että meillä on ollut viime vuosina erittäin hyviä joukkueita. Olemme pärjänneet sarjassa muutenkin vallan mainiosti, onhan plakkarissa hopea toissa kaudelta ja pronssi viime vuodelta", jatkaa Tanska.

"Me myös otamme nämä paikallispelit ekstralatauksella. Niin tekee mahdollisesti myös vastustaja, mutta takuuseenhan en tuosta voi mennä."

Kollien kokoonpanoon palaavat mahdollisesti olkapäävammoista toipuneet Mikko Turunen ja Eetu Qvist. Myös Jermu Porthén on jo harjoitellut.

Jokerien maalissa nähtäneen HIFK:sta naapurin leiriin loikannut maalivahti Tommi Niemelä, joka on toipunut täyteen pelikuntoon viime Kollit-pelissä saamansa pahannäköisen tällin jälkeen.

Kosolti kysymyksiä liiteleepi ilmassa. Kumpi voittaa? Kuka on illan heikoin lenkki? Kenellä valahtaa knaakat pelipöksyihin? Jännitettävää riittää ja perjantain parhaat bileet on taas tiedossa klo 18.30 alkaen Hornan tulikuumassa pätsissä.

Puolituhatta ensimmäistä paikalle saapunutta palkitaan Viking Linen lahjakortilla ja hyvällä Hornalla.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11