ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Myötätuulta

...jäähyhmästä huolimatta.

Das Boot on liikkunut männä viikolla jäisissä olosuhteissa. Kylmät baarijonot, Forssa ja veteraanikiekko ovat aiheitamme tämän perjantain esityslistalla. Let's go now!

3 Sukellusvenemerkkiä

Suomen armeijan ensimmäinen koulutettu vakooja, PEKKA HUHTANIEMI, iski jälleen viikonloppuna huomattuaan sisäänpääsyn paikalliseen kapakkaan lähes epätoivoiseksi vajavaisen pukeutumisen seurauksena. Vakuuttavasti esiintynyt Pekka harhautti jäähallin läheisyydessä sijaitsevan anniskeluliikkeen ovimiestä naamioitumalla viekkaasti aerobic-ohjaajan asuun. Itseruskeuttava kookosrasva, valkaistut hampaat, trendikäs treenireppu ja väljät verkkarit saivat portsarin uskomaan, että Pekka todella toimii sisällä bailanneen muodostelmaluistelujoukkueen jumppavalmentajana. Esimerkillistä toimintaa. Toivottavasti tempulla oli antoisat seuraukset.

2 Sukellusvenemerkkiä

Manageri TOM NYBONDAS näytti torstain HIFK Coaches -jäävuorolla ettei ammattilaisen kanssa ole leikkiminen. Nybarin lähes kaksimetrinen, huippuunsa trimmattu rasvaton vartalo antoi vastustajan liukkaimmalle pelaajalle kovan koulutuksen murjomalla tämän vastapallo-tyylillä jään pintaan. Lääkäriaseman lihaskarttaa muistuttava Nybondas rullasi vastustajan yli siniviivan tuntumassa sellaisella voimalla, että myös eräällä organisaation toisella oikealta ampuvalla puolustajakolossilla olisi opiksi ottamista. "Kroppani on ase", tokaisi Nybondas punttisalilla harjoituksen jälkeen.

1 Sukellusvenemerkki

EETU HOLMAN nousu A-junnuista Mestiksen kautta liigajoukkueeseen vajaassa viikossa ei ole lainkaan pöllömpi suoritus. Markus Selininkin seurueesta usein bongattu pohjalainen ei ollut vikkelästä toiminnasta moksiskaan. "Onhan tää ihan nättiä", tuumasi kuvauksellinen Holma, joka on ehtinyt viikon aikana myös printtimainoksen päätähdeksi.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11