ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Man of war

Das Boot kellui vihamielisissä vesissä ja sai metallilta kalskahtavia iskuja kylkeensä, mutta selvisi kotisatamaan venettä korjanneiden kirkuvien sirkkelinterien ja kuuloelimiä hellineiden korvatulppien ansiosta. Saksalaisella lyijykynällä lokikirjaan raapustettu teksti oli jo pahasti haalistunut palastusmiehistön saapuessa hoivaamaan järkyttynyttä päällystöä. Vapaasti käännettynä ajatus kulki kutakuinkin näin:

3 Sukellusvenemerkkiä

Varakapteenimme VILLE VARAKAS ja esikunnassa palveleva HANNU PIKKARAINEN menettivät hetkellisesti järkensä tiistai-iltana. Pitkään jatkuneen stressin seurauksena he pukeutuivat torpedoputkien alla hihattomiin nahka-asuihin ja lauloivat nyrkkejään heristellen "We are warriors of the world, if you are not into metal, you are not one of us". Varakas jopa intoutui heiluttelemaan päätään kuin kaatumatautinen. Pikkarainen heittäytyi useaan otteeseen polvilleen ja oli soittavinaan kitaraa. Hän päästi suustaan kammottavaa ujellusta ja yrmisteli Varakkaan säestyksellä heikkomielisen lailla. Myöhemmin saimme kuulla, että kyseessä oli tarkka kuvaus vihollismaamme Amerikan suosituimman orkesterin, Manowarin, konsertista jossa miehet olivat olleet. Musiikkia kuvataan raskaaksi metalliksi ja orkesterin kannattajia metallipäiksi. Olemme ymmällämme-stop-he liikkuvat edelleen vapaina veneessä-stop-pyydämme jatko-ohjeita-stop.

2 Sukellusvenemerkkiä

Maalivahtivalmentaja KARI VAAHTERA se jaksaa yllättää. Lukko-ottelun tauottua valmennusjohdon kopissa käytiin läpi pelin tapahtumia, onnistujia ja floppaajia. Kari jätti omaisuutensa hetkeksi penkille mennessään lorottamaan kahvia termoskannusta. Siistiin riviin asettuivat Jääkiekkoliiton sinikantinen maalivahtivalmentajan mappi, keltainen tupakansytytin ja vaaleanruskeaa poskiväriä pölläytellyt puuterihuisku. Sattui niin, että koppiin joukkueensa ruoka-astioita kantanut Lukko-huoltaja huomasi puuterihuiskun, nosti sen kynäotteella ruokapöniköiden tieltä, katsoi Kollien johtoryhmää hömistyneenä ja kysyi: "Guga deist tällas tarttee?"

1 Sukellusvenemerkki

Jätetään tällä viikolla jakamatta sillä mikään, ei yhtikäs mikään, edesottamus voisi nousta kalpenematta palkintopallille kahden yllämainitun liikesarjan kanssa.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11