ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Vaihteleva viikonloppu

HIFK-Tappara 7-1 (2-0, 1-1, 4-0)

Asetelma :

Kotijoukkue joutui lähtemään otteluun vajaalukuisena monien sairastumisien johdosta. Kokoonpanossa oli vain 16 pelaajaa.

Ratkaisu:

HIFK aloitti ottelun isännän ottein ja menikin suhteellisen helposti 2-0 johtoon. Avausmaalin iski Unkarin lahja HIFK:lle Balint Fekti katkaistuaan Tapparan avauksen. Pakkina pelannut Jon Wärn pelasi pirteän avauserän.

Tappara oli päättänyt taistella ja kavensikin nopeasti toisen erän alkuun. Kollit kuitenkin kuittasivat tauolle tilanteen 3-1. Maalissa pelannut Jarno Rytkönen piti torjunnoillaan Tapparan tykit ruosteessa.

Viimeinen erä olikin sitten kotijoukkueen näytöstä. Hyökkäys toisensa jälkeen vyöryi kohti vastustajan maalia eikä tamperelaisista ollut tällä kertaa HIFK:n pysäyttäjäksi. Viimeisen erän hahmoja olivat Aleksi Putkonen ja Jussi Villanen.

Kommentti:

”Ehjä esitys meiltä, ei annettu vastustajalle edes mahiksia yrittää voittoa.”, tuumi valmennusjohto.

Lukko-HIFK 4-2 (1-1, 1-1, 2-0)

Asetelma:

Kuumeilu HIFK-leirissä jatkui, mutta onneksi c-junnuista löytyi apua. Edellispäivän voiton siivittämänä lähdettiin hakemaan kahta sarjapistettä Raumalta. Mutta miten kävikään…

Ratkaisu:

Vauhdikas avauserä oli lievää Lukon hallintaa, vaikkakin HIFK teki ensimmäisen maalin; maalarina hyvän viikonlopun pelannut Balint Fekti. Lukko tasoitti ylivoimalla taukotilanteeksi 1-1 maalinedusruuhkan päätteeksi.

Toinen erä ja stadilainen jäähypenkille. Ei haitannut tällä kertaa vaan Putkosen syötöstä entistä joukkuettaan rankaisi Jarkko Oikarinen läpiajosta. Vieraiden jäähyily kuitenkin jatkui ja kahden miehen ylivoimalla Lukko tasoitti jälleen.

Lukko aloitti räväkästi viimeisen erän ja tekikin kuin varkain johtomaalin aivan erän alussa. HIFK yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia mutta laihoin tuloksin, raumalaisten viimeinen tyhjiin.

Kommentti:

” Jaksettiin painaa yllättävän hyvin mutta jäähyt kostautuivat tällä kertaa. Toisessa erässä muutama tyhmä jäähy ja kaveri tuli tasoihin. Nyt on ryhtiliikkeen aika.” kommentoi head coach Silander joukkueensa esitystä.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11