ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Rutistusta, Rinkinen!

Tanska vs. Penttinen saa jatkoa.

Joulun alle suunnitteilla ollut vatsalihas-haastekilpailu Kollien voimahyökkääjä Lauri Penttisen ja kakkosvalmentaja Joonas Tanskan välillä jäi pitämättä loukkaantumisten vuoksi. "Penttisen selkäkivut ja Tanskan vatsalihasrepeämä eivät antaneet mahdollisuutta kilpailun järjestämiseen", valaisee skaban ylituomari Samuli Kaikkonen.

"Molemmat kilpailijat olivat tosiaan loukkaantuneita, joten skaban järjestäminen annetulla aikataululla oli käytännössä mahdotonta. Nyt näyttää siltä, että myös HIFK:n C88-jengin manageri Rinkinen (kuvassa) on loukkaantunut, koska kisaa ei pidetty", kommentoi Kaikkonen.

Tanska ja Penttinen ovat sattuneesta syystä sopineet, että tasapeli on oikeutettu tulos, eikä kisaa enää tarvitse järjestää. Rinkisen mieliksi ilmoille on kuitenkin heitetty haaste, joka toivottavasti parantaa syviä henkisiä hankautumia.

Tanska ja Penttinen toivottavakin "Rinkin" tervetulleeksi Hornan punttisalille kauden päätteeksi katsomaan kuka kolmikosta saa aikaiseksi muhkeimman kipsipatsaan omasta vatsastaan.

"Kyllä Rinkki on nyt vahva ennakkosuosikki. Mä olen kuullut, että uuden ruokavalion myötä (kalaa ja perunoita) Rinkinen on innostunut treenaamaan toden teolla. Yhden valmentajapalaverin jälkeen käytiin herran luona saunassa ja pesuhuoneen lattia oli täynnä valkoista kipsisälää. Siellä treenaillaan nähtävästi aika tosissaan", summaa Tanska.

Myös Penttinen on ollut skarppina Rinkisen lähettyvillä.

"Joo. Yhden kotimatsin jälkeen oltiin jätkien kanssa käytävällä venyttelemässä ja manageri Rinkinen käveli siitä ohi. Me luultiin, että sen taskuista tippui purkkatyynyjä, mutta mitä vielä? Snadit kipsibiitit sinkoili ympäri hallia ja yks vakseista pyysi Rinkistä siivoamaan sotkunsa. Siellä se luuttusi rikkalapion ja lastan kanssa aikansa. Kiva nähdä kauden päätteeksi tämäkin homma. Tere tulemast, Rinkinen."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11