ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

He tulevat taas

Stadilaisen kiekkoilun voimavara ei suinkaan ole kätkössä, vaan hyvin esillä ja useimmiten nähtävissä IFK:n A:n luistellessa kaukaloon. Oheista sanailua pelkäksi propagandaksi arveleville tuo junnujen virallinen sarjataulukko tarvittavan vahvistuksen.

Nuorten miesten matseissa näkyy juuri se, jota paria sarjaporrasta ylempää seuraavat kaipaavat toistuvasti liigatason peleissä. Vauhtia, taklauksia, mutta myös henkilökohtaista osaamista ja varsinaisena juhlan aiheena se, että näissä karkeloissa kukin vastaa itse tekemisistään. Suomalaisen lätkän "siivous" ei ole onneksi tälle tasolle yltänyt.

Tappara tuli stadiin ja tsemppasi, mutta tälläkin kertaa punainen oli päävärinä oranssin sijaan. Tulostaulu, mediakuutioksikin jossain kutsuttu näytti 5-3 ison summerin soidessa.

Hänellä on vielä häkki päässään kypäränsä oheisvarustuksena, mutta meininki on oivaa, Jakke, Oikarinen nimeltään…

-Ihan suht koht hyvä eka erä sen alkujännityksen jälkeen… muutama onnistuminen, niin lähti kulkeen. Oon viihtyny oikeen kivasti, varsinki nyt ku oon saanu noitten vanhempien kans pelata. Välillä tulee tollasta pikku läppää… Kaikkoselta lähinnä..

Raakaa kahden kilon pihviä omalla paikallaan ahmiva Nordenskjöldinkadun Noudon toiminnanjohtaja ei edes katsettaan nosta kommentin kuulleessaan.

-Emmä tiedä mitä tohon nyt sanois?Nuori kaveri tulee jengiin, niin eihä se paljo muuta voi. Jos olis jotain muuta tullu, niin ehkä se ois myöhemmin kokenu sen nahoissaan….. tuntuu fiksulta jätkältä.

Pakkikaluston "one hit wonder" Ville Varakas hymyilee onnellisena. Hän viihtyy aina ja sitä paremmin, mitä lämpimämpää löylyssä on…

-Joo, ihan kivaa… vähä tollasta playoffsin tuntua jo näkyvissä. Tunteetki kuumeni, mikä on pelkästään hyvä asia…. ei tullu jäähyjäkään noista maalineduskahakoista.. sai pelata.. tosi nastaa. Oli vähä vaisu Tappara, viimeks ne Hakametsäs taklas enemmän.

Jengin kippari Fagu vahvistaa näiden kohtaamisten keliolosuhteet..

-Nää on aina ollu tällasii…. roikkumista, repimistä ja hakkaamista, mutta kyllä mekin sitä harrastetaan, että eiköhän toi ihan tasan mee.. kuuluu lajiin.

Tuleeks tää Mansesta, tyyli meinaan?

-Ei, lähinnä JYPpi tulee mieleen, se oli ihan järkyttävää uiskentelua sielä niitten viidakossa.. vähä vastaavaa oli Pelicansillaki. Tää on fyysisempää ja sen takii nastempaa pelata näin… sopii ennen playareita oikeen hyvin.

© uuge kojola
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11