ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Rankka viikonloppu

Jyp-HIFK 6-2 (1-2,3-0,2-0)

Asetelma:

HIFK oli antanut ensimmäisellä kierroksella Jypille kyytiä, joten vihaiset jyväskyläläiset antaisivat varmasti kaikkensa voittaakseen HIFK:n kotonaan.

Ratkaisu:

Vieraat ottivat tilanteen haltuun pelin alussa, jopa tuhlaillen muutamia avopaikkoja. Liikettä ja ilmettä löytyi koko joukkueelta, ja tulostakin tuli; erätauolle HIFK:n 1-2 johtoasemassa. Jotain mystistä kuitenkin tapahtui ensimmäisellä erätauolla. Asetelma kääntyi aivan päälaelleen.

Jyp tuli sisuuntuneena ja kovalla liikkeellä toiseen erään. Petopennuilta ei löytynyt aseita mustapaitojen pysäyttämiseen vaan joutui toteamaan kotijoukkueen hallinneen erää. Tauolle Jyp:n 4-2-johdossa.

Ei saanut punanuttu koneitaan käyntiin kolmannessakaan erässä. Jyp hallitsi peliä HIFK:n kuluttaessa jäähypenkkiä. Kaksi tärkeää miestä suihkuun ja loputon määrä jäähyjä ei antanut edes mahdollisuuksia nousuun. Jyp tekaisi vielä pari maalia ylivoimalla lopputilanteeksi 6-2.

Kommentti:

”Ensimmäinen erä loistavaa peliä ja tunnollista joukkueen eteen pelaamista mutta käsittämättömästi ote katosi. Henkisen puolen juttuja.”, tuumi pettynyt valmennusjohto.

HIFK-SaiPa 4-3 (3-0,1-2,0-1)

Asetelma:

Kotipelikin voi tuntua vieraspeliltä jos aikataulut ovat sellaisia kuin olivat HIFK:lla tänä viikonloppuna. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kotona Jyväskylästä klo 3 aamuyöstä ja jo klo 17 peli Pirkkolassa. SaiPa on juuttunut sarjataulukon hännille, joten se tarvitsee kipeästi pisteitä varmistaakseen sarjapaikkansa ensi kaudelle. Rankka peli tiedossa.

Ratkaisu:

Joukkue valmistautui huolella peliin tiedostaen alun olevan väsyneelle joukkueelle se paikka missä pitää iskeä. Homma onnistuikin pelin ollessa jo 3-0 kun mentiin tauolle.

Taas outo lepsuili näkyi HIFK:n otteissa ja SaiPa pääsi peliin mukaan voittaen erän 1-2. Taistelu oli kuitenkin kohdallaan ja yrityksen puutteesta HIFK:ta ei voinut syyttää.

Viimeinen erä oli taistelua väsymystä ja pirteästi esiintynyttä SaiPaa vastaan. Lappeenrantalaiset tekivätkin erän ainokaisen, mutta uhrautuvasti pelannut kotijoukkue pystyi pitämään tilanteen voitollisena viimeiseen asti.

Kommentti:

”Ensimmäinen erä taas loisteliasta mutta sitten taisi jo edellispäivän matkaväsymys hiipiä puseroon. Taisteluvoitto tuntuu kuitenkin hyvältä.”, kommentoi Silander
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11