ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Ryhtiliike

Tiputustaistot käynnistyivät kotiluolassa parhaalla mahdollisella tavalla... SaiPa kumoon 6-1.

HIFK sai matsiin mukaansa eilen Ilmalan mäellä kunnostautuneita nuoria miehiä.

C:tä kantavan Fagerströmin johdolla kaukaloon luistelivat, niin Holoma, "slowhand" Luttinen, kuin Hank Pikkarainenkin unohtamatta "Lamppu" Lambergia, jota tutustuminen Suomen kauneimpia valitsevien taustatoimintoihin on selvästi piristänyt.

Pisteitä tekivät kuitenkin pääasiassa A:ssa kauden aikana pelanneet. Viihdyttävä matsi, joka tämäkin todisti laadusta, jota oma "koneisto" tänä päivänä tuottaa.

-Koko jengi pelas tänään hyvin, saatiin jalat heti alusta toimimaan..Lennu Petrell puuskuttaa omalla tontillaan pelin jälkeen.

Ihan ok kieltämättä, mutta tollasta ylimäärästäki hieromista oli. Ihan turhaa kiekon siirtelyä, eikä äijiä maskissa, vaikka reboundeja oli jatkuvasti tarjolla.

-Joo, kieltämättä sellasta ylimäärästä riplailua siihen tuli, mutta mäs uskon siihen, että saadaan hommaa jo sunnuntaiks paljo suoraviivasemmaks. Sitä tyylii, jolla playareissa pitää pelata.

Yllättävän paljon stagalla mäiskimistä..

-Tietyt jengit hoiti tätä puolta jo runkosarjan aikana... mm SaiPa...ehkä se nyt vähä vielä korostuu ky pyritään pelaan mahdollisimman tarkkaan ja jos kaveri on vielä vähän nopeempi..joutuu ottaa mailalla. Vähä hermostuu, mutta se on puolin ja toisin.

-Aku ja pakit hoiti duuninsa hyvin. Hyökkääjien kohdalla tarttee parantaa noita omien äijien merkkaamisia jatkossa, muuten ok.

(c) uuge kojola
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11