ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Muistoja SaiPasta...

Pentti Hirvonen piippuhyllyltä kommentoi kostoa viime vuotisesta.

Hornan piippuhyllyltä käsin Kollien otteita on seurannut mielenkiintoinen mies: yhdeksäsorminen ex-metsuri Kolarin erämaasta, Pentti Hirvonen. "Erämaa se on nykyään siksi, että minä riisuin henkilökohtaisesti alueen liialta puustolta Kollien huoltajan Hannu Hautajoen kanssa", kertoo innokas, hieman ozzyosbournemaisesti hallin käytävillä horjuva miesten mies. Kahta nuorta blondia kainalossaan viihdyttävä Hirvosen Pena toteaa Kollien pelanneen koko kauden kuten hän on suunnitellutkin: "Joukkue on kuin paidaton metsuri, vahva ja taitava. Mutta samalla niin juonikas, että jopa eräs tuntemani pässien teurastaja tulisi tuimasti puijatuksi. The Butcheriin liittyy eräs opettavainen tarina, jonka voin kertoa vasta tarpeen vaatiessa."

"Tässä kuvassa esiintyvä herrasmies pärjäisi kaukalossa yhdelläkin kädellä. Toisin kuin minä, joka tarvitsen kaikki yhdeksän sormeani erinäisiin hypistelyihin, Hank Pikkarainen ei horju edes mahdollisen amputaatiovaaran edessä. Tekniikka, rauhallisuus ja tilanteiden lukeminen on sitä luokkaa, että vanhan Niilonkin silmäkulma kostuu."

"Uuh. Tässä taitaapi olla kerta kaikkiaan kyseessä viimeisen SaiPa-maaliin lyödyn kiekon matkan pää. Fagerstedtilla ei näpit jäädy kuten minulla, se on saletti."

"Ach so. Vääryyttä voi jakaa ja siitä voi kärsiä monella tavalla. Valveutumattomammat kiekkotietäjät ehkä ajattelevat vaihtoaitiossa vallitsevan rennon ja letkeän meiningin. Mutta kuinka ollakaan, jäähyaitiossa tunnelma muuttuu kyräileväksi ja aggressiiviseksi. Mikko Wolf Turusen kasvonpiirteissä näkyy ehdottomasti muutama ryppy enemmän kuin ennen ottelua."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11