ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Kaikki pitää voittaa?

Pentti Hirvosen teurastajaystävältä saamiemme tietojen mukaan vanha playoff-kiekkoilun klishee "kaikki pitää voittaa, jos meinaa mestariksi" on täyttä puppua. "Esimerkiksi HIFK:n kohdalla kyse ei ole kuin kolmen vastustajan voittamisesta. Kuka viitsii edes väittää, että kaikki olisi voitettava?", kyselee The Butcher.

Teurastajan sanoissa on perää. HIFK on tiputtanut jatkosta tässä vaiheessa kevättä vasta SaiPan, mutta esimerkiksi TPS:ää tai Kärppiä vastaan ei ole enää edes teoreettisia mahdollisuuksia pelata tämävuotisissa pleijareissa. Nuo joukkueet ovat nimittäin jo kesälomilla. Myös JYP tai Blues tulee aloittamaan lomakautensa lauantain viidennen puolivälierän jälkeen.

Kaksi vastustajaa on vielä jäljellä kolmesta mahdollisesta, eli yksi jatkoon pääsevä jengi jää Kolleilta joka tapauksessa kokeilematta.

Tiensä välieriin ovat raivanneet Kollien lisäksi kovakuntoinen Jokerit ja maaliaan mainiosti Kärppiä vastaan puolustanut Tappara.

Puolustajalupaus Ville Varakas pohti hetken ennen kovan luokan lausuntoa.

"On selvää, että Narrit tai Blues eivät voi tulla vastaan seuraavalla kierroksella. Jäljelle jää siis Tappara tai mahdollisesti JYP, jos se voittaa ratkaisevassa ottelussa lauantaina Bluesin. "

"Jos näistä kahdesta on teloituksen uhalla pakko valita mieleisempi vastustaja, niin ottaisin pitkän pohdinnan jälkeen mieluummin Tapparan kuin jyskyläläiset. JYP:in kanssa on ollut tällä kaudella mun mielestä ehkä snadisti vaikeampaa niiden ikävästä pelityylistä johtuen. Toisaalta Tappara pelas kaks nollapeliä Kärppiä vastaa, eli ei sekään paljon naurata. Kattellaan, kattellaan", tuumasi Vuosaaren seksikkäin opiskelija -äänestyksessä mitä ilmeisimmin palkitsematta jäävä Varakas.

"No joo. Ei mulle ainakaan ole tullut ilmoitusta minkäänlaisesta voitosta tai perintöprinsseydestä. Ehkä ensi vuonna uudestaan."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11