ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Välierät alkavat huomenna

Kolleilla vastassa Tappara.

Kollien taival kohti Mission 9:n loppukliimaksia alkaa huomenna Hornassa klo 18.30 kun Stadin liukkaille luistelee Tappara Tampereelta.

Viime kauden pudotuspeleissä HIFK ja Tappara kohtasivat jo puolivälierävaiheessa. Kollit saattelivat Tapparan tuolloin kesälomille suoraan kahdessa ottelussa. Ensimmäinen koitos päättyi huikeiden vaiheiden jälkeen rangaistuslaukauskilvassa 3-2 ja toinen ottelu Tampereella HIFK:n leikittelyvoittoon numeroin 3-9.

Tällä kaudella joukkueet kohtasivat runkosarjassa kahdesti. HIFK voitti molemmat ottelut: vieraissa 1-5 ja kotona 5-3.

Näiden tulosten valossa Kollien tie finaaleihin näyttää valoisalta, mutta muutama vaara vaanii jatkuvasti kulman takana. Mikä on Kollien liigamiehityksen osuus A:n pudotuspeleissä? Saavatko herrat Holma, Luttinen, Fagerstedt, Pikkarainen ja Lamberg vastuuta "ylhäällä" vai luistelevatko nuorukaiset jäällä A:n pelipaidoissa?

Mikä on Tapparan nykykunto? Tiukasti omaa maaliaan Kärppiä vastaan puolustaneet porkkanapöksyt voittivat vastustajansa kahdesti numeoin 1-0. Moinen nollalinja on siis pystyttävä murtamaan olipa Kollien kokoonpano välierävaiheessa sitten mikä hyvänsä.

"Kovimmassa vireessä meillä on ollut Hautajoki-Porthén-Salonen, joka on koko kauden ajan tehnyt tasaista tulosta vastustajasta riippumatta. SaiPan taktiikkana oli pelata pois juuri tuon ketjun tehot, mutta siinäpä kapsahtivat kaverit katajaan oikein urakalla. Meillä on nimittäin ollut sen verran laajalla rintamalla näitä onnistujia, että tiedän ratkaisijoita löytyvän myös muista vitjoista", pohti Kollien julkkisvalmentaja Joonas Tanska.

"Myös maalivahtiosasto on ollut tasainen. Sekä Vehviläinen että Limnell ovat torjuneet erittäin tarkasti ja luotettavasti", kehui maalivahtivastaava Kari Vaahtera.

Huomenna kaikki Hornaan. Lätkä tipahtaa keskipisteeseen tasan puoli seitsemältä.

FANIKORTILLA two in one -pakettitarjous. Maksa yksi, ota kaksi. Eli KAKSI sisään YHDEN hinnalla (5 €).

Tervetuloa äänijänteiden preppaukseen ykköspetojen keskiviikkoista Jokerit-kaatoa varten.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11