ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Lähellä kotisatamaa

Das Boot sukeltelee jo Kustaan Miekalla. Koti häämöttää, mutta matkaa on vielä...

Pitkän reissun karaistama miehistömme suunnittelee viimeistä, kuolettavaa iskuaan suupielet parrakkaina sukellusveneen torpedoputken liepeillä. Matkaa on jäljellä maksimissaan 9 päivää. Finaalietapin kunnialla suorittaminen vaatii enää kolme onnistunutta upotusta, mutta muutama miehistön jäsen on jälleen saanut aikaan epäjärjestystä ja uteliasta kuiskuttelua. Tässä he tulevat.

3 Sukellusvenemerkkiä

Possuarzi pois päiviltä ry:n kruunaamaton kuningas, autoteippausten ja takaikkunatarrojen erikoismies A-P LAMBERG, joka säväytti kauden viimeisellä bussimatkalla. Lamppu askarteli Hämeenlinnaan asti kahta pahvijulistetta, jotka sitten viekkaasti kiinnitettiin dösän takaikkunaan julistamaan sanomaa perässä ajaneille: "ÄMMÄ RATISSA". Bussikuski Leif "Liero" Elers ei ollut tavoitettavissa kommenttia varten.

Oivallista työtä, Lamppu!

2 Sukellusvenemerkkiä

JUHA FAGERSTEDT, joka on esiintynyt jokaisessa kuudessa playoff-pelissä kuin riivattu. Maalintekoa, hengenluontia, vastustajan pelottelua, alivoimauhrautumisia ja suksien liukuvoiteita viime viikkoina harrastanut kippari vertyy päivä päivältä — ja vielä on hyvää aikaa lopettaa naapuriseuran Hölötykset tykkänään.

1 Sukellusvenemerkki

SAMULI KAIKKONEN, joka on keskittynyt pudotuspeleissä kiivaasti omaan elämäntyöhönsä, jota ei kuitenkaan vielä olla varsinaisesti tarvittu. Keijo on sammuttanut luomisjanoaan myös hieman kulttuurisemmalla harrastuksella, videokuvauksella. "Olen kuvannut pudotuspelitunnelmia niin pukuhuoneessa kuin hallin ulkopuolellakin. Filmi on kohta viimeistelyä vaille valmis, mutta loppuratkaisua en voi vielä paljastaa. Leffasta tulee joka tapauksessa K18-luokituksen saava teos, sillä muutama kohtaus on nyt jo sellaista kamaa, että mä olen kirjoittanut valmiiksi pari kiristyskirjettä."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11