ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Tilt !

Flipperin saa fakkiin jo snadilla niitillä, mutta saman homman toteuttamiseen kaukalossa vaaditaan hieman enemmän...

Jo runkosarjan aikana kauan, kauan sitten syksyllä Jokereitten valmennusjohtoon kuuluva Soppa Sormusen näkemyksen mukaan IFK:n A on omassa kastissaan.

Tuo visio lihallistui eilisessä ensimmäisessä finaalissa, jossa ilmasilta Luttisen ja Lapuan (Holma) välillä toimi moitteettomasti. He eivät suinkaan olleet yksin, sillä Ilmalan tulevaisuuden miesten tyrmäämistalkoissa kunnostautuivat muutkin.

Sen verran koville otti vierailu legendaaristen taistojen kotiluolaan, ettei narreja kouzaava halunnut sanoa pelin jälkeen sanaakaan. Hyökkääjä Valtteri Filppula sen sijaan ihmetteli ääneen kokemaansa....

-Ei tässä kyllä oikeen mitään sanomista oo... oltiin vaan huonompii.. pitää aika paljon parantaa..ei finaalissa voi kymmenellä hävitä..

-HIFK tuli kovempaa, eikä meillä ollu tahtoa tarpeeks.. luulis tällasen pelin sytyttävän.. mitään seliteltävää ei jääny.

Salonen & Luttinen

Kahden maalin miehillä oli yhtä selkeä näkemys matsin kulusta. Mikrofonin edessä aiemmin ujostellut Paso klaarasi tälläkin sektorilla hommansa.

-Ehkä mä vähän jäässä vielä oon.. me oltiin tänään niin kovia, ettei niillä ollu mitään jakoa. Tää pitää vaan nyt pystyy käsitteleen oikein.. seuraava matsi on ihan toinen juttu jo..

"Slowhand" Luttinen, voimmeko puhua iloisesta ilmeestä?

-Voidaan, tai Jokereitten erittäin apeasta.. me tiedettiin, että ne voi katketa jos päästään eteen ja niinhän siinä käviki. Tais ekan erän jälkeen luovuttaa... ei vastannu niitten normaalia tasoa.

(c) uuge kojola
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11