ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Pirullinen suunnitelma

Stadin tämän kauden ensimmäiset mestaruusbailut saatetaan nähdä jo sunnuntaina IFK:n ja Jokereitten kohdatessa finaalisarjan kolmannessa ottelussa.

Näiden kahden tasoero oli yllättävän selkeä toisessakin matsissa, joka alkoi huomattavasti tasaisemmissa merkeissä, kuin "hornan" toissailtainen verilöyly.

Paso Salosen loistava henkilökohtainen suoritus ensi erän lopulla avasi hanat tässä pelissä. Harri "doubleskate" Hautajoki syötti osuman, joka nähtiin selväksi maaliksi vastustajan vaihtoaitiota lukuun ottamatta.

Huikeita otteita liigatasolla esittänyt Nolla Niemelä Jokereitten pyhimmän edessä meni mitä ilmeisimmin byyristä hieman puihin, sillä Jermu "thunderbird" Porthenin minuuttia myöhemmin väsäämä livahti yllättävän _______________. (omatoiminen adjektiivin valinta)

Matsin varsinaisena huipentumana voidaan pitää valmennuskaksikon päätöstä käyttää laserohjattua Torkkolaa ns pakkaa sekoittamassa. Kaksi maalia kahdessa vaihdossa on kova suoritus, mutta nuorukainen ei muhkean leukapartansa takaa suunnitelmaa juuri kommentoinut..

-Sen verran mä voin sanoo, että tää oli ekaa kertaa käytössä... tällasta ei pysty edes harjotteleen... homma vaan sovitaan kouzien ja pelaajan kesken.

Joukkeen sisällä oli vahvoja epäilyjä Kaikkosen osuudesta asiaan. Hän on tiettävästi ollut yhteydessä useampaankin eri voodookulttien edustajaan, tätä ei tosin kukaan kyennyt vahvistamaan.

Pason kanssa sovittiin seuraavaa....

A) tää on nyt vaan nollattava

B) huomenna on ihan uus peli

C) hyvää joulua

D) tää oli vaan yks peli muitten joukossa

Tulkaa hallille huomenna, tällä ryhmällä on shown tekeminen hallussa... 60 minutes.. you know!

..ai niin...Jokerit A - HIFK A 60 min 1-7 ..... (c) uuge kojola
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11