ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Pay the price!

Pojanpoika on palannut kotiin 16 vuoden karkumatkan jälkeen. Heikossa hapessa Herttoniemen saunaosastolta pelastettu kippo on tällä haavaa lepäilemässä Hornan toimistossa, jossa on ollut kovaa suhinaa viime päivien aikana myös liigajoukkueen mediamyllytyksen vuoksi. Maukkaiden nakkien aromikakaan ujo tuoksu ja hieman horjuva koipi tuottavat mahdollisesti snadeja toimenpiteitä teini-ikään päässelle nuorukaiselle. Viime vuonna Lappeenrannassa mopokortin saaneelta karkulaiselta lähti tiistaina Pirkkolan jäähallin parkkipaikalla niin sanotusti ajopeli käsistä. Vauhti ei ole toistaiseksi pysähtynyt vaikka jarrua on jo ehditty hieman painaakin.

Siinä se on. Kaupunki, jonka pääpiirteisellä alueella on viimeisten vuorokausien aikana laulettu, hilluttu, paistettu nakkeja, naurettu, väritetty ja hieman viilailtukin.

Yli kolmekymmentä innokasta kuskia on päässyt Pappatunan puikkoihin, osa hyvällä ja osa hieman heikommalla menestyksellä. Yksi radan varrelta kiinni saaduista onnistujista oli kiekon kanssa samoille raiteille naamansa kanssa viimeisessä matsissa osunut Paavo Torkkola, joka kiteytti päivän kunnon muutamaan maagiseen sanaan: "Pay the price."

Kovaa hintaa mestaruudesta maksavien joukko on jo selvästi pienentynyt, mutta aivan kaikki eivät ole vieläkään nostaneet käsiään pystyyn. Jukka Karjalaisen "Me ollaan sankareita" soi edelleen täydellä volyymillä eräässä pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa yksityisasunnossa, jonka ovat miehittäneet tuoreiden mestareiden kovakuntoisin pioneeriryhmä.

Ylioppilaskirjoituksista keskiviikkoaamuna kunnialla selvinnyt kapteeni Juha "Onko niitä vastustajia" Fagerstedt pohti vielä eilen kovaan ääneen menestyksen tekijöitä ennen kaupungin kovimmalle rock-klubille siirtymistä.

"Yksi syy mestaruuteen se, että meillä oli niin luokattoman helppo alkulohko. Tän Espoosta kuuluneen faktan lisäksi meillä kävi aivan älytön munkki koko kauden ajan. Ja dumarit oli jatkuvasti meidän puolella joka pelissä. Ne hyväksyivät perusteettomia maaleja ja laittoivat vastustajia syyttä suotta boksiin liukuhihnalta, joten ei tää meidän mestaruus oikeestaan ollu edes omissa käsissä...no huhhuh...ja muistakaa nyt ihmeessä, että Suomen paras 13. hyökkääjä Samuli Kaikkonen otti isoa roolia niin kaukalossa kuin kopissakin. C´mon Keksi!", naureskeli sarkasmin Suomen mestari Fagerstedt, jolla oli puhelun päätteeksi vielä yksi tuikitärkeä asia muistutettavanaan:

"Vaunussa tavataan."
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11