ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Das Boot palkitsee Fagun

Liigakauden alussa lanseerattu Das Boot -kilpailu on ratkennut. Voittajaksi selviytyi Kollien kapteeni Juha "Fagu" Fagerstedt, jonka toiminta oli kadehdittavaa niin jäällä kuin hallin ulkopuolellakin. Fagu keräsi suurimman osan pisteistään pelillisillä ansioilla, mutta myös mestaruusbileiden vahva suoritus toi kipparille mukavan määrän kiinnityksiä. Jaetulle kakkossijalle päätyivät Vuosaaren seksikkäin opsikelija -äänestyksessä flopannut Ville Varakas ja tasavallan paras 13. hyökkääjä Samuli "Beast" Kaikkonen.

Palkinnoksi menestyksekkäästä pelimieheydestä Fagulle ojennetaan kauden päättäjäisissä Suomen Lapissa arvokas ja käytännöllinen Hot Lips -tuotepalkinto.

Kaikkiaan Fagerstedt keräsi kisassa 11 kiinnitystä. Kakkoseksi nousseet Kaikkonen ja Varakas palkittiin seitsemällä Sukellusvenemerkillä.

Aikuisten viihteeseen erikoistuneen Hot Lips -ketjun vt. toimitusjohtaja kuvailee Fagerstedtin pelityyliä ja koko kautta seuraavasti:

"Juha oli minun näkemissäni otteluissa aina terhakkaasti pystyssä ja valmiina ihonmyötäiseen sapelinkalisteluun joukkueensa puolesta."

Kilpailun menestyjiin voidaan lukea myös bussikuski Leif "Liero" Elers, jonka limaiset seikkailut matelijoiden parissa eivät jääneet palkitsematta. Lefa ei noussut aivan kärkikahinoihin vaikka hän pääsikin palkintopallille kunnioitettavat neljä kertaa.

"Lefa oli tasaisen varma, mutta kunnolliset ylilyönnit jäivät puuttumaan. Se oli Elersiltä sellainen peruskausi, jossa ei ollut montaa huippua, mutta vastaavasti tavanomaista kohellusta riitti lähes joka viikolle. Parempaa onnea ensi kaudelle!", kertoi puhelimitse tavoitettu kisan ylituomari.

Elers saavutti yhteensä viisi kiinnitystä, jolla lohkesi tänä vuonna äärimmäisen laadukkaan kilpailun jaettu neljäs sija. Muut Lefan kanssa samaan pistemäärään yltäneet löytyvät, erikoista kyllä, lähes puhtaasti pukupuolelta: Joonas Tanska, Tom Nybondas, Kari Vaahtera ja ainoana pelaajana "Rookie of the year" Junnu Uotila.

Kisassa kuusi pistettä saavuttaneet sijoittuvat hekin mukavasti pronssille. Kyseessä ovat herrat Holma ja Purola.

Skabassa pisteille pääsi mukavat 27 henkilöä tai yhteisöä (mm. Oulun Kärpät kolmella pisteellä).

Voittajan mietteet

"Mitäs tässä, nokka vuotaa mutta tyytyväinen pitää olla. Mä olin oma itteni enkä höntyilly liikaa. Sillä se voitto tuli."

Oletko mielestäsi ansainnut palkinnon pelillisillä ansioilla vai tekikö kova bailuasenne kauden päätteeksi tarvittavan eron?

"Sanotaan nyt niin, että selvä selätys tää oli, katotaan sitä kuinka päin tahansa. Se hollantilainen Ester-niminen parturigimma varmaankin vaikutti postiivisesti mun menoon kaukalossa ja kopissa."

Kuulostat todella sairaalta?

"Joo, tää on varmaan sitä flunssaa joka oli tuloillaan vikalla pleijariviikolla. Nappien kanssa se pysy kurissa, mutta nyt läks. Mä meen takas bunkkaan", lopetti onnellinen mutta väsynyt voittaja.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11