ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Jabadabaduu

Kollit hoitivat Ki-Va-turnauksen zap! vaan.

Viikonloppuna pelattu Myyrmäen Kiekko-Vantaa-turnaus päättyi punaiseen juhlaan; sekä Kollit että HIFK B voittivat turnauksensa.

Kollit aloittivat perjantai-iltana 3-1-voitolla KJT:tä vastaan ja jatkoivat samoin numeroin lauantain ensimmäisessä ottelussa Saipaa vastaan. Päivän toinen matsi päättyi Elloksen esitteen näköiseen 4-2-tappioon Ilvestä vastaan. Vahvasti rientänyt tamperalaisryhmä oli jo hyvää vauhtia kuljettamassa Kolleja kiparille oikein toden teolla. 4-0-tappioasemassa stadilaiset saivat kuitenkin pienempää silmään ja nousivat siedettäviin numeroihin.

Kaikki edellisen taistelun kauheudet oli unohdettu sunnuntaina, kun Kollit iskivät välierässä tulevan kauden ehdotonta mestarisuosikkia Bluesia vastaan. Espoolaisten Dream Team koki kuitenkin karun yllätyksen. Kollit veivät finaalipaikan puhtain lukemin, 2-0, ja jatkoivat mainiota rullaustaan finaalissa voittamalla Jokerit rangaistuslaukausten jälkeen. Varsinaisella peliajalla päädyttiin lukemiin 3-3.

Mestaruuden sinetöi kylmäverinen läpiajaja Rami "Galen" Hovinen.

"Mä taisin olla siinä kolmaskymmenes laukaisija. Jää oli jo sen verran heikossa kondiksessa, että ajattelin vetää vanhalla tutulla skutsarilla yläpesään", tuumi juhlittu joskin lyhytsanainen sankari.

Vantaan turnauksessa yleisölle esiteltiin useita uusia ja jännittäviä Kolleja, jotka ainakin viikonlopun esitysten perusteella tulevat ilostuttamaan HIFK-faneja useilla eri tahoilla. Taitoniekoista mainittakoon Jon "Wizard" Wärn, pakistosta nuori Teemu Laakso ja huoltopuolelta rivakan comebackin vahvuteen tehnyt Hannu Hautajoki.

Yksi kaikkein mielenkiintoisimmista tapauksista lienee viime kaudella rapakon takana kiekkoillut Miikka Jouhkimainen (kuvassa etualalla), jonka fyysinen ja suoraviivainen pelityyli tuo erehdyttävästi mieleen Jarkko Ruudun A-junnuvuodet. Taidokkaassa sommitelmassa kaikki osat ovat tiiviisti tasapainossa.

"Miikka jos kuka on HIFK:n näköinen pelaaja", totesi kultamitali kaulassa hallin käytävällä riehunut B:n kakkoskoutsi Ville Wacklin.

"Ja muistutettakoon vielä kerran, että tässä turnauksessa oli vain yksi jengi, joka ei hävinnyt pelin peliä", jatkoi VW omiensa hehkuttelua.

Jouhkimainen ei kehuista hätkähtänyt.

"Jokaisenhan meistä on oma kimononsa kannettava."

Palaillaan.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11