ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Ennakko

Pitkä valmistautumisjakso on lähestulkoon takana ja ajatuksissa siintää jo sarja-avaus Tampereella ensi perjantaina. Kesällä laitettiin fysiikka kuntoon ja elokuun alusta lähtien onkin vietetty tiiviisti aikaa jäähallilla.

Kauteen lähdetään rajusti nuorentuneella joukkueella, mikä ei kuitenkaan tarkoita samaa kuin kokematon joukkue. 87- ikäluokka voitti viime kaudella SM-kultaa C-junnuissa ja vanhempikin ikäluokka on vuoden kokeneempi.

Yleisöä hemmotellaan monilla uusilla kyvyillä, joista tullaan kuulemaan vielä tulevaisuudessa. Yksi monista petotaistelijoista on syntyisin Tsekinmaalta, Peter Freiberg, kolossimainen hyökkääjä ja niin kaukana totutusta tsekkipelaajan prototyypistä kuin vain voi olla. Nuorukainen aiheuttaa vähintäänkin harmia ja mahdollisesti suuria ongelmiakin parkkeeratessaan vastustajan maalille. Uusi tuttavuus petopaidassa on myös Nurmijärven Kurran kasvatti Janne Keränen, joka on tehnyt hyvää jälkeä syksyn harjoituspeleissä. Puolustuspääkin alkaa olla kuosissaan. Hyvä sekoitus korsolaista kiekollista taitoa ja keravalaista hulluutta takaa puolustuksen pitävyyden.

Valmennusjohtokin on ollut tyytyväinen Pirkkolan Petojen esityksiin harjoituspeleissä, mutta löytää pelistä vielä paljon parantamisen varaakin. ” Ei oo äijää lentänyt seinälle kuin ajoittain!” tiivistää kakkoskoutsi Wacklin syksyn annin. Hyvänä asiana B:n johtoporras kokee myös Pirkkolan Petojen onnistumiset Kollien paidassa.”Pojat saavat Kollien peleistä hyvää kokemusta ja toivottavasti pystyvät auttamaan joukkuetta parempiin esityksiin B-junnuissa.” myhäili tyytyväisen oloinen headcoach Silander.

Perjantaina 19.9 jyrähtää Tampereen Hakametsän kakkoshallissa, kun pedot kohtaavat Ilveksen. Viime kauden C:n finaaleista on varmasti jäänyt hampaankoloon jotain tamperelaisille, mutta ei se mitään, lisää shitkaa pöksyyn!
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11