ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Käynnistysvaikeuksia

HIFK-Jokerit 5-7

Ei syntynyt Pirkkolan pimenevässä illassa kovin suurta spektaakkelia näiden kahden joukkueen kohdatessa toisensa. Tahmeata pelaamista puolin ja toisin. Tiivistäen voisi todeta, että molemmat joukkueet olivat hyviä hyökkäyspäässä mutta toinen oli vielä toistakin huonompi puolustuspelissä.

Ensimmäinen erä mentiin tasatahtia Jokereiden ollessa kuitenkin terävämpiä maalinteossa. Ensin kentän hahmo, Jokereiden Jesse Uronen veti ranteella vieraat johtoon. Tasoitus tulikin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi punapaitojen Teemu Ramstedtin ollessa viimeistelijä. Jokerit rankaisi vielä kerran ennen erän loppua puolittaisesta läpiajosta.

Toista erää hallitsi vierailija Jokerit tehden kaksi maalia HIFK:n verkkoon. Kotijoukkueen puolustus oli ajoittain pihalla kuin lumiukko, ja nämä sekasortoisen oloiset hetket naapuri käytti siekailematta hyväkseen.

Viimeiseen erään kotijoukkueen tarkoituksena oli lähteä kovalla sykkeellä mutta erän alku näytti aivan muulta. Jokerit meni nopeasti 1-7-johtoon. Vasta tässä vaiheessa syttyi HIFK. Maalinteko, taklaukset ja luistelu näytti hyvältä ja nopeasti päästiin tilanteeseen 5-7, eikä kavennus ja tasoituskaan ollut kaukana.

Mutta kun ei niin ei.

Kaiken kaikkiaan sekava peli kotijoukkueelta, mutta viimeinen kymppi antoi viitteitä paremmasta.

HIFK-HPK 2-4

HPK oli upottanut kotijoukkueen edellisen vastustajan sarja-avauksessa jatkoajalla, joten helpolla HIFK ei tulisi pääsemään.

Pikkupedot olivat edelleen hieman kipsissä, mutta hallitsivat otteita kentällä hienokseltaan. Ritarit olivat kuitenkin parempia maalinteossa. Paikat vierailijoille syntyi kuitenkin kotijoukkueen henkilökohtaisista virheistä. Erä HPK:lle 0-2.

Toinenkin erä meni pääsääntöisesti HIFK:n pitäessä kiekkoa, mutta kummallinen löysyys omassa päässä kostautui. Jälleen kaksi helppoa maalia kotijoukkueen verkkoon.

Viimeinen erä näytti jo siltä kuin pitääkin isäntien kannalta. Erän alun yv käytettiin nopeasti hyväksi, maalarina Balint Fekti. Tämän jälkeen hyökkäys toisensa perään vyöryi kohti HPK-maalia mutta laihoin tuloksiin. Toisen maalinsa HIFK teki pelatessaan kuudella kolmea vastaan noin kaksi minuuttia ennen loppua, tekijänä Freiberg. Tämän enempää osumia ei kuitenkaan tullut ja taas tuloksena katkera tappio.

”Ei saada hyvää rytmiä päälle ennen kuin viimeisessä erässä, jolloin on liian myöhäistä. Yrityksen puutteesta ei porukkaa voi syyttää. Puolustuspelaamisessa nimenomaan kiekottomat pelaajat on vain merkattava paremmin.Hyökkäyspeli koko joukkueena toimii kohtuullisen hyvin ja olemmekin pystyneet hallitsemaan tapahtumia jokaisessa matsissa ajoittain pitkiäkin aikoja. Tauko tulee nyt hyvään saumaan, jotta päästään palautumaan kovasta ottelurupeamasta. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.” jutusteli luottavaisin mielin oleva valmennuskaksikko.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11