ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Tappara katolleen

Tappara-Kollit 3-4

Kollien Kim Hramoff oli ottelun päällikkö ratkaistuaan tasaisen kamppailun vain 16 sekuntia ennen loppusummeria. Kollien kolmesta ensimmäisestä maalista vastasivat Arne Köhler, Lennart Petrell ja Heikki Laine (1+1).

Maalittoman avauserän jälkeen Kollit saivat siivet selkäänsä, kun Arne Köhler avasi maalihanat ajassa 27.05 Sami Kauton (0+2) ja Paavo Torkkolan esityöstä.

Hannu Aravirran U20-maajoukkueen mukana viimeiset kolme Mestis-ottelua pelannut Lennart Petrell iski Kollit jo kahden maalin johtoon ylivoimalla vain neljä minuuttia myöhemmin. Ärhäkkä Heikki Laine naulasi Tapparan arkkua toisen erän loppusekunneilla viemällä vieraat turvallisen tuntuiselle kolmen byyrin karkumatkalle.

Mutta kuten niin usein aiemminkin, kaveri pääsi kaventamaan kuin huomaamatta. Ajassa 49.08 Miika Topparin maalilla huohotusetäisyydelle hankkiutunut Tappara sai "tatsin" päälle. Seitsemän minuuttia kuluttua peli oli tasan 3-3, ja Kollien vaihtoaitiossa asetettiin sormea suuhun.

Hyvin torjunut Aku Limnell piti Kollit mukana vaikeassa tilanteessa ja pienestä käsivammasta toipunut Kim Hramoff ratkaisi ottelun petopaidoille ajassa 59.44.

"Siellä tais jo naapurit venailla jatkoaikaa. Aika nannaan mestaan saatiin iskettyä", iloitsi Hramoff.

Kakkosvalmentaja Joonas Tanska kuvaili ottelua erittäin tasaiseksi kautta linjan.

"Maalintekomestat oli aika tasan ja hallintajaksot samoin. Veskarit pelas hyvin molemmissa päissä. Tunnustusta pitää antaa uusiutuneelle Tapparalle, sillä jengi on nyt paljon pelaavampi kuin viime kaudella. Sillon ne keskitty ehkä vähän liikaa tohon jyräysosastoon", tuumi helpottunut Tanska.

Aku Limnell Kollien byyrissä torjui kaikkiaan 26 kertaa ja Tapparan Perttu Mattanen laukauksen vähemmän, joten myös tilastot tukevat "Joden" kertomusta.

Liiga-apu Hannu Pikkarainen jäi pisteittä, mutta oli tyytyväinen kokonaisuuteen.

"Nyt tuli rillit ja pari meni omiinkin, mutta tärkeintähän on se, että joukkue voittaa. Ei sillä oo väliä kuka tekee maaleja ja kuka niitä syöttää kunhan joukkue voittaa. Kunhan joukkue voittaa, voittaa. Ihan hyvät fiilikset."

Erikoista: Kollien kaikki ottelut tällä kaudella ovat päättyneet maalin marginaalilla.

Ottelutilastot
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11