ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Takkiin byyrillä

Kollit - Blues 5-6

Kollit lähtivät keskiviikon Blues-ottelussa hakemaan kuudetta peräkkäistä voittoaan tämän kauden ASM-liigassa. Hieman alakanttiin kautensa aloittanut Blues näytti kuitenkin, minkä vuoksi se on vahvin ehdokas pytynkannattelijaksi kevään loppupeleissä. Kollit kaatuivat saappaat jalassa luvuin 5-6.

"Tässä matsissa me annettiin pari byyriä lahjaksi ja toisaalta missattiin pari hemmetin hyvää mestaa. Siihen se lopulta sitten kaatui", kertoi Kollien pakkivastaava Joonas Tanska.

Blues hankkiutui ensimmäisessä erässä johtoon kahteen eri otteeseen, mutta Kollit pääsivät hyvällä taistelulla yhtä monta kertaa tasoihin.

Herrat Näätänen ja Flick veivät espoolaiset kahden maalin karkumatkalle. Punapaidoista huutoon vastasivat Juha Uotila sekä Kollien sisäistä pistepörssiä johtava Arne Köhler, joka iski ottelussa jälleen kerran kaksi tehopistettä (1+1). Kotijoukkueen erän kolmennesta osumasta vastasi huipputaitava, juonikas Jon Wärn (kuvassa).

Toisessa erässä molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen taululle. Kollien maalin teki hyvään vireeseen loukkantumisen jälkeen päässyt Pasi Salonen, joka on esiintynyt kuluvalla jo U20-maajoukkueessakin.

Viimeisen erän vieraat veivät lukemin 2-1. Kollien loppurynnistys ei tuottanut toivottua tulosta ja jatkoaiaka jäi haaveeksi. Pikkupetojen viidennen byyrin heitti Miikka "The raging bull" Jouhkimainen.

Katsomosta tavoitettu manageri Nybondas kuvaili ottelun luonnetta naama peruslukemilla:

"Laskujeni mukaan kolme maalia lahjoitettiin vastustajalle ja ikään kuin varmistaakseen naapurin voiton piti ottaa vielä jäähyjäkin. Muuten oli kovatempoinen matsi, eikä meillä ollut mitään hätää, päinvastoin, luotiin lukuisia paikkoja, joista olisi pitänyt ratkaista voitto. Mutta ei, tää oli tällaista junnumaista hätäilyä. Nyt vain muusia huuleen ja uuteen nousuun. Onnittelut Espoolle, joukkue taisteli hyvin."

Lahjoitusten lisäksi Kollien tappioon voidaan katsoa osasyyllisiksi myös Bluesin ykkös- ja kakkoskentät, jotka ovat maan eliittiä. Erityisesti Jarkko Immosen (1+1) ja Matti Uusivirran (2+0) esitykset olivat jutilalaisittain "jäätäviä".

Maalivahdeista molemmat pelasivat minkä hurlumhei-tyyppisessä ottelussa pystyivät. Kollien maalissa Aku Limnell torjui 23 kertaa ja virkaveli Miika Toivonen 21 kertaa.

Kollien seuraava kotiottelu pelataan 17.10 klo 18.30. Silloin toiseen vaihtoaitioon istahtaa Lahden Pelicans.

Ottelutilastot
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11