ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Matinkylä haltuun

Blues – HIFK 0-8

Blues oli aloittanut sarjan vahvasti, kun taas vierailijoilla kausi oli lähtenyt käyntiin yskähdellen. Vastakkain kaksi kovaa luistelevaa ja fyysistä joukkuetta, joiden pelityylille Matinkylän pieni kaukalo sopii hyvin. Mielenkiintoinen lauantaipäivä tiedossa.

Peli ei kauan ehtinyt vanheta, kun jo vihellettiin HIFK:n Timo Seppäselle jäähy. Homma näytti tässä vaiheessa pahalta mutta mitä vielä. Ensin alivoimalla Janne Keränen karkasi läpiajoon ja hetken päästä ensimmäisen kerran Korhosen patjojen huonon pitävyyden totesi Jonas Enlund tälläten pakin jaloista tilanteeksi 0-1. Loistava alku Pirkkolan Pedoilta. Erä jatkui tasaisena, eikä kumpikaan joukkue saanut muita pöytäkirjamerkintöjä aikaiseksi.

Toinen erä oli HIFK:n näytöstä. Maaleja tehtiin ylivoimalla, alivoimalla ja tasakentällisinkin. Ensin ylivoimalla maalin edestä hallitusti nosti kiekon maaliin Nuutti Syrjäaho. Jatkoa seurasi nopeaan tahtiin ulkomaalaisvahvistus Freibergin lavasta, savolaisvahvistus Kiviojan ja Mika Koposen säestäessä omilla maaleillaan ilotulitusta. Tilanne kahden erän jälkeen jo turvallisen tuntuisesti 0-5.

Viimeiseen erään tuli suututettu Blues. Espoon pojilla oli hirveä halu tehdä kavennusmaaleja, mutta vierailijat pelasivat nöyrästi puolustaen ja välttyi takaiskuilta. Tilanne kääntyi nopeasti ja Kiviojan toisen maalin jälkeen kentällä ei ollut kuin yksi joukkue. Vielä pari maalia Tuohimaan ja Keräsen toimesta punapaidoille, niin homma oli valmis. Suvereeni voitto ja kaupantekijäisiksi Jani Niemiselle nollapeli. Voiko päivä enää ihanammin alkaa?

”Tasapainoinen esitys koko jengiltä. Nyt alkoi maalintekokin jo sujua alkukauden kangertelujen jälkeen. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että meillä on vasta kaksi voittoa alla, joten löysäilyyn ei ole varaa. Ensi viikonloppuna reissataan Kuopioon ja Joensuuhun yrittämään lisäpisteitä.” tuumaili Silander voitto-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  C04
  D05
  D06
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11