ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Periskooppi vapisee

Kuten tunnettua, jokaisella itseään kunnioittavalla jääkiekkojoukkueella tulee olla kauden aikana kilpailu, jossa ei tarkastella pelkkiä pelillisiä suorituksia. Toki myös jäällä tehdyt uroteot on huomioitava, mutta se mikä todella ratkaisee, on kaukalon ulkopuolella tapahtuva toiminta. Kohellukset, munaukset, suusta päässeet sammakot sekä erikoisilla tavoilla tarttuvat virukset ja niiden levittäjät on palkittava. Siksi on Das Boot, sukellusvene, joka seilaa läpi kauden satamasta toiseen vain päätyäkseen takaisin Hornan satamaan sen vihoviimeisen ottelun jälkeen. Das Bootin kapteeni jakaa tunnustusta Kollien pelaajille ja sidosryhmiin kuuluville henkilöille siten, että mielenkiintoisin tapaus ansaitsee kolme Sukellusvenemerkkiä ja laimein yhden. Kisan kolme parasta palkitaan kauden jälkeen Hot Lipsin aikuisten tuotteilla. Pidemmittä puheitta kauden ensimmäisiin merkintöihin, jotka on valittu alkukauden perusteella.

3 Sukellusvenemerkkiä

Voimahyökkääjä Paavo "Pay the price" Torkkola teki raivokkaan repäisyn punaisella laivalla, jonka oli määrä kuljettaa koko Kolli-lauma kotiin Ahvenanmaan harjoitusleiriltä elokuun alussa. Kävi nimittäin niin, että kovan rääkin uuvuttama nuorukainen veti Turussa niin sanotusti pitkäksi. Laiva saapui satamaan, mutta Paavo rentoutui tuntemattomassa hytissä kunnes laiva starttasi uudestaan kohti Ahvenanmaata. Rahattomana ilman kenkiä laivalla hortoillut Torkkola pääsi kuitenkin kotiin, paljain jaloin toki, liftattuaan Maarianhaminassa sellaiseen veneeseen, joka meni Tukholman sijasta takaisin Turkuun.

Hiiohoi ja rommia pullo, merimies on erimies ja niin edelleen. Das Boot kumartaa.

2 Sukellusvenemerkkiä

Samuli "Survivor" Kaikkonen, joka luuli itseään Aatamiksi Ahvenanmaan leirin päätösmaratonilla, mikä taivallettiin Maarianhaminan maastossa jalan. Ennen rentouttavaa loppusaunaa koko joukkue laitettiin neljän tunnin vaellukselle, jonka aikana pienryhmien tehtävänä oli ratkaista erilaisia rasteja ja suunnistaa määränpäähän relaamaan. Samuli tomerana kaverina nappasi tilauudesta kiinni ja riisuutui syntymäsuunsa, mikä oli omiaan aiheuttamaan hilpeyttä ohi ajaneissa turistibusseissa. Moinen liikesarja aiheutti myös sen verran pahaa verta muissa Kolleissa, että saunan ovet pysyivät Kepalta tiukasti kiinni. Niinpä hän pääsikin nauttimaan omista löylyistään muovipussin kanssa läheisellä kalliolla.

Se vasta olikin riemukasta.

1 Sukellusvenemerkki

Kollien bussikuski Leif Elersin vanhemmat. Te olette tehneet parhaanne ja kohtuullisen pitkälle se riittikin. Noin tanakkaa poikaa tehdessä on varmasti käynyt mielessä synkkiäkin ajatuksia, mutta kiitos onnistuneesta kokeilusta. Leif ajaa rauhallisesti eikä puhu pulla suussa. Lisäksi aito rakkaus eläimiä kohtaan on aina sympaattista katseltavaa.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11