ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Maaseutumatkailua

KalPa – HIFK 9-5

Molemmilla joukkueilla hyvä vire päällä. Tämä oli lähtökohta kun Pirkkolan Pedot aloittivat vieraspelikiertueensa Kuopiossa.

Liekö pitkä bussimatka painanut helsinkiläisten jaloissa, kun isännät veivät ensimmäisen erän puhtaasti 3-0. KalPa tuli kovaa päälle Lippumäen pienessä kaukalossa eikä kiekkoa saatu helposti liikkeelle omasta päästä. Kaikesta huolimatta vierailijat saivat muutaman maukkaan maalintekopaikan luotua kuopiolaismaalille.

Toinen erä oli kuin Nelonen, jotain aivan muuta. Vain kuusi minuuttia ja tilanne oli tasan. Maalintekijöinä Fekti, Enlund ja Kivioja. Tässä vaiheessa kentällä ei ollut kuin yksi joukkue. Peli pyöri koko ajan kotijoukkueen päässä. Erän lopulla pääsi kuitenkin KalPa taas johtoon.

Kolmannen erän alku oli taas HIFK:n ja se saikin tasoituksen nopeasti. Kuopiolaiset kuitenkin kuittasivat nopeasti tilanteeksi 6-4, joka kuitenkin kavennettiin nopeasti. Vielä pari kotijoukkueen osumaa ja peli oli pelattu. Viimeisen KalPa teki tyhjiin.

”Hurlumhei peli, jossa kumpikaan joukkue ei saanut selkeästi otetta. KalPa hyödynsi meitä paremmin maalintekopaikat, joita oli kuitenkin suunnilleen saman verran. Muutama helppo meni omiin, joka valitettavasti latisti liikaa pelifiilistä.” totesi hotellilta tavoitettu Silander.

Jokipojat-HIFK 1-4

Yö hotellissa takana ja Joensuuhun saapui virkeä ja päättäväinen vierasjoukkue. Peli olikin koko ajan HIFK:n hallussa.

Alusta asti oli selvää kuka vie ja kuka vikisee. Tilanne toisensa jälkeen vyöryi kohti kotijoukkueen maalia. Pari tolppaa, muutama läpiajo ja monta muuta maukasta maalintekopaikkaa sai HIFK luotua. Erän lopulla onnistikin, kun Kai Sandbäck sijoitti kiekon läpiajosta kiekon takarautaan aivan yläkulmaan.

Hyvässä vireessä oleva tehonyrkki Fekti-Enlund-Sandbäck iski jälleen toisessa erässä. Tällä kertaa Enlund Sandbäckin syötöstä. Tätä oli edeltänyt taas monta tilannetta vastustajan maalilla ilman tulosta. Hyvää, tarkkaa peliä vierasjoukkueelta.

Ottelun ratkaisi Lauri Tuohimaa rystynostolla kattoon. Näin Late sai hieman hyvitystä ensimmäisen erän muutamalle tolppa laukaukselle. Viimeisen maalin viimeisteli Mikko Palotie tyhjiin joensuulaisten havitellessa turhaan kavennusmaalia.

”Numerot imartelevat kotijoukkuetta aikalailla. Saivathan he laukauksia mutta ei todellisilta maalintekopaikoilta. Me taas tuhlasimme liikaa paikkoja pientä huolimattomuuttamme. Paremmalla viimeistelyllä tulos olisi ollut aivan toinen.” tuumaili valmentaja Wacklin kotimatkalla.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11