ETUSIVU ETUSIVU


HIFK Jr Hockey Rf.
Helsingin jäähalli
00250 Helsinki
Puh 09-4777 020
Fax 09-4777 0229
email

Paikallismatsin kunniaksi

Das Boot väijyy Pirkkolan lätäköissä illan vastustajaa samalla itseään nahkahansikkain poskelle läpsien. Miksikö? Koska jälleen on aika muistuttaa Kolleja sekä löyhiäkin sidosryhmiä siitä tosiasiasta, että on aika jakaa alkukauden osalta lisää kiinnityksiä Sukellusvenekisaan. Tämänkertaiset onnistujat listattiin seuraavaan järjestykseen:

3 Sukellusvenemerkkiä

Hit&Run-autoilija Juha "Spartacus" Uotila, joka menestyi taannoin ratin takana peruutettuaan päin hyökkääjä Miikka Jouhkimaisen autoa sillä seurauksella, että Jouhkimainen hätäpäissään peruutti päin kulkuvälinettä, jota ohjasi valmentaja Samu Kuitunen, joka puolestaan päästi molemmat hurjapäät kaikesta huolimatta pelaamaan seuraavaan otteluun silläkin uhalla, että "ajelu" olisi mennyt myös jäällä ns. yli, ja Jääkiekkoliiton kurinpitäjät olisivat päässeet into piukkana antamaan rangaistuksia peruuttelevalle Kollilaumalle, sillä hienointahan koko tapahtumaketjussa lopultakin oli se, että Uotila karkasi rikospaikalta jättäen jälkeensä vain palavan kumin tuoksua, poltettavaksi liian pienet jämät vihreästä mallusta, gladiaattorien lihashuolto-oppaan ja punaisella hatulla varustetun, viemäritukosten avaamiseen tarkoitetun kumipuhdistimen, joka oli vastuussa siitä, että Billy Pilgrim joutui ajassa irralleen.

Sehr Gut, Herr Uotila, Sehr Gut.

2 Sukellusvenemerkkiä

Liigajoukkueen ja Kollien videovastaava Ari "Wolfenstein" Halttunen, joka urhoollisella toiminnallaan pelasti koiransa vihaisen suden hampaista. Halttunen oli lemmikkinsä kanssa lenkillä Herttoniemen metroasemalla, kun K-Supermarket Hertan parkkipaikalta hyökkäsi verenhimoinen susi. "Koira pelkäsi, minä en", kertasi Halttunen hyytävää tilannetta poliisikuulusteluissa. Sen lisäksi, että neuvokkaasta toiminnasta palkitaan Sukellusvenemerkeillä, Halttunen tulee epävirallisten lähteiden mukaan saamaan myös erikoismaininnan Uhanalaisten Susien Urbaanioloissa Tehtyjen Havaintojen Seuralta USUTHS:ltä sen seuraavassa vuosikokouksessa.

Ansiokasta toimintaa, Halttunen. Das Boot tarvitsee tähystäjäkseen tarkkanäköistä ja rohkeaa periskooppimiestä. Paikka saattaa pian olla teidän.

1 Sukellusvenemerkki

Kollien omistaja Tom Nybondas, joka teki suoraselkäisen sotilaan työn kuljettuaan Dragsvikin maastossa vedonlyönnin seurauksena kaksi vuorokautta — ilman ruokaa, juomaa ja unta — viiltävässä pakkasessa ainoina työkaluinaan intin fillari ja paksut reidet. Matkaa vaikeakulkuisissa olosuhteissa kertyi pitkälti toistasataa kilometriä ja mainetta tismalleen yhtä paljon. Vain todellinen Front office -johtaja pystyy omalla esimerkillään moiseen suoritukseen. "En rasvannut paikkojani", muistutti Nybondas.
 • Etusivu
 • Yhteystiedot
 • Kiekkokoulu
 • Liiga-HIFK
 • Kolumnit
 • Joukkueet ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11 ff
  Uutiset ASM
  BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11
  Kalenterit BSM
  B2SM
  CSM
  BCT
  C04
  D05
  D06
  DET
  E07
  E08
  F09
  F10
  G11